Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rnwefvereqr32323renc2r

Nastolatki wygladaja jak prostytutki

Polecane posty

Dawno juz skonczylam 20 lat. Bylam niedawno u znajomych, na takiej zapadlej wsi - ze nie wiedzialam, ze w ogole takie istnieja :) Wielkim wydarzeniem jest tam 2x w roku wiejska potupajka, obowiazkowo disco polo i piwo z beczki. Mnie takie rzeczy nie bawia, wiec siedzielismy ze znajomymi na balkonie. Z tym, ze wioseczka jest mala i bylo widac wszystko, co dzialo sie na zabawie i nie tylko. W pewnym momencie zauwazylam grupke mlodych kobiet, ubranych dosc dziwnie. Mialy bardzo wysokie obcasy (od 12cm wzwyz) i wieczorowe sukienki bez ramiaczek, ale tak strasznie skrocone, ze widac bylo im od dolu dolne czesci posladkow. Szly przesadnie kolyszac biodrami - wieczorna pora, dosc chlodno (na balkonie siedzielismy w jeansach i swetrach z dlugim rekawem) - a one w supermini z gesia skorka i na tych niebotycznych obcasach (dodam, ze tam nie ma chodnika, tylko kocie lby i kaluze). Powiedzialam, ze za moich czasow chyba mlode kobiety sie tak nie ubieraly i zeby bylo lepiej, gdyby mialy troszke dluzsze sukienki. Myslalam, ze maja tak gdzies 20-22 lata (ja 26), ale okazalo sie, ze... 12-13 :o Szok. Czy teraz nastolatki wlasnie tak sie ubieraja? Nie chodze na dyskoteki, wiec nie wiem jak to wyglada w duzych miastach, a na ulicach slowo honoru, ze nie widzialam :(

Gość to ile masz teraz lat???
też tak ubieram sie na imprezy i huj do tego wszystkim cnotka :D

Tu nie chodzi o cnote czy jej brak, a raczej o klase... Myslisz, ze ubrana w dluzsza sukienke wygladalabys gorzej czy co?

Gość to ile masz teraz lat???
Nie mam 12 lat,jestem dorosła i chodze tak ubrana na imprezy.Jak bede stara to wtedy bede nosic dluzsze sukienki :D

Ale wyjasnij mi prosze, czemu akurat takie, ze widac majtki? Nie mozna zalozyc zwyklej mini, konczacej sie pare cm pod pupa? A poza tym ubierac sie stosownie do okolicznosci? Poza tym ten wiek... :( Po co skracac sobie dziecinstwo? Zdziwilo mnie jeszcze jedno. Ich nieodpowiedzialnosc. Z gory wiadomo, ze na takich imprezach wielu facetow krotko mowiac sie spije jak swinie. A jesli przyjedzie ktos z innej wsi, wezmie je za dorosle i nie bedzie sie chcial odczepic?

Gość Oj moherku :)
Każdy ubiera się jak chce. Ważne żeby cipki nie było widać. Pośladki mogą być jak najbardziej widoczne. Od pokazywania nikomu nie ubędzie. :)

C... tez bylo widac. Z przodu.

"A jesli przyjedzie ktos z innej wsi, wezmie je za dorosle i nie bedzie sie chcial odczepic?" To do dorosłych kobiet można się przyczepić i nie odpuszczać? Nie przesadzaj. Prawie każda na dysce jest tak ubrana. Bardziej zwróciłyby uwagę jakby wszystko zakryły. Wtedy byłyby wzięte za takie co łatwo przycisnąć, a nikomu nie naskarżą, bo są zbyt nieśmiałe.

Dorosla kobieta chyba latwiej sobie poradzi z natretami. Nie wiem, co 12 latkom daje udawanie doroslych kobiet? Bo zakladam, ze nie chca uprawiac sexu w krzakach dyskoteki z pijanymi 35-latkami bez polowy zebow? Bo starsze babki, ktore ubraly sie podobnie, przypuszczam, ze na to licza?

Gość taka draka nijaka
WHAT EVER!

Na nic nie liczą. Po prostu chcą wyglądać jak ich idolki z teledysków. Nie dopowiadaj sobie, że jak ktoś się ubierze w dany sposób to chce seksu z byle kim. "uprawiac sexu w krzakach dyskoteki z pijanymi 35-latkami bez polowy zebow? Bo starsze babki, ktore ubraly sie podobnie, przypuszczam, ze na to licza?" Akurat ktokolwiek chciałby seksu z opisanym tutaj facetem...

Gość a co cie to obchodzi
ja jestem w podobnym wieku do twojego i szczerze mowiac nie obchodza mnie nastoletnie dziwy, nie patrze na nie, nie ogladam sie za nimi, jestes lesbijką czy co? ;)

Gość Grzegorz Kajdanowicz
tak te głupie małolaty kopiują wszystko co leci z zachodu

Zszokowalam sie po prostu. Nie zauwazylam, zeby ktos w miescie sie tak ubieral, ale nie chodze na dyskoteki, wiec moze tam. Zapewniam Was, ze sa jeszcze takie zapadle wsie, gdzie rzeczone 35latki bez zebow maja powodzenie :D

Gość z kurwami nie dyskutuj
nie znajdziesz zrozumienia dla rzeczy tak niepojętych dla nich jak klasa, moralność, godność, jakaś delikatność i niewinność dziewczęca. To są wszystko wulgarne, nastoletnie dziwki, które oddały swoje dzieciństwo i młodość za pokazywanie dupy palantom po dyskotechach. Pytanie tylko, czy nie przegrały czegoś. Ja uważam, że przegrały wiele, a nawet wszystko. Zrobiły z siebie szmaty, ledwo od ziemi odrosły, odebrały sobie normalne nastoletnie doświadczenia, takie jak piękne, niewinne, pierwsze miłości itp. Ta co tutaj tak pyskuje na bank od 12 r.ż. obciąga kolegom aż miło :) W wieku 25 lat będzie zużytą, pozbawioną złudzeń rurą :) Takie czasy.

Szkoda :( szkoda, ze tak sie dzieje.

Gość malkontentka 23
a ja wlasnie dopiero w miastach takie cos widuje na mase, nie tak w dzien na ulicy, ale w klubach. Jak jest jakis klub z muzą i dyskoteka, gdzie jest sporo mlodych dziewczyn, to kazda jena gorzej jak prostytutka. A ta wiejska potupanka to byl ich odpowiednik disco w klubie, wiec tez tak sie ubraly.

Dla nich szkoda, a dla nas... Jak to mówią - "po nas choćby potop" :) Dzieci mieć nie zamierzam, z różnych powodów, ale m.in. dlatego, że mi się ten świat nie podoba i nie czuję, żebym potrafila dobrze wychować w nim dziecko (np. żeby mi córka nie została dziwką, co dzisiaj standardzik jest). Ja jestem z innego pokolenia, więc mnie to osobiście nie obchodzi. Czuję tylko pogardę i głębokie współczucie dla tych ofiar losu, które nawet nie widzą, jak nisko upadły i raczej już nie wstaną.

Gość fdfgdgdsfr
Nie widzę nic złego w byciu dziwką i korzystaniu z życia. Kiedyś było inaczej, bo mogła się zdarzyć ciąża, ale teraz jak są zabezpieczenia to dlaczego nie korzystać? Seks jest bardzo przyjemny.

Gość Grzegorz Kajdanowicz
niestety dzisiaj cnota i dziewictwo są tylko towarem i jak każdy towar podlegają prawom rynku... kiedyś to była jakaś wartość a teraz.. byle szybciej z byle kim.. i byle jak najwięcej razy.. rozumiem, że kobiety też lubią seks ale żeby dawać przygodnie poznanym osobom... a wzorce się czerpie a te młode siksy łyają jak pelikany wszelkie fashion trendy z zachodu od stylistek, modelek a przede wszystkim piosenkarek... panowie też wzorują się na te metroseksualne wymoczki pokroju Łoza, Biebera nad czym ubolewam..

No wiem, że niczego złego nie widzisz, mała :) Nie będę ci tłumaczyć, pewnych rzeczy po prostu nie jesteś w stanie pojąć i niech tak zostanie 🖐️

Gość fdfgdgdsfr
"niestety dzisiaj cnota i dziewictwo są tylko towarem" Kiedyś były towarem. Teraz nie są, bo obojętne jest czy kobieta ma błonę. Kiedyś każdy patrzył na kobietę tylko i wyłącznie przez pryzmat dziewictwa. Do dzisiaj w Afryce obrzezują kobietom cipki i zaszywają żeby była pewność, że będzie dziewicą dla przyszłego męża, bo inaczej rodzice nie dostaną grosza. U nas na szczęście nie ma oszołomstwa i kobieta traktowana jest jak człowiek. Pożądanie i seks to normalna ludzka sprawa.

Gość angela...
Zgadzam się z Tobą Autorko :) heh ubierają się jak kurwy a później płacz bo w ciąży jest :D ale co się martwisz wazne, że Ty umiesz rozróżnić priorytety:) Pseudo dorosłe , a zdania po polsku nie umieją wypowiedzieć porządnie o napisaniu nie mowie :)

Nie jest obojętne, czy kobieta ma błonę i nigdy nie będzie, a ci dzisiejsi frajerzy zwani mężczyznami muszą twierdzić, że puszczanie się nie ma znaczenia, bo co mają robić? Do wyboru mają same puszczalskie? :D Więc muszą sobie pewne rzeczy wmawiać :) Zresztą nie chodzi o trzymanie dziewictwa do śluby, o moherstwo, fanatyzm moralny, tylko o pewną klasę w życiu. Po prostu. Że moje ciało to nie jest ścierka, żeby je używał każdy tylko dlatego, że mnie akurat przycisnęło i mam ochotę się puścić.

Gość co do nastolatków w tym wieku
to określenie "gimgówno" nie wzięło się przecież z niczego :)

Gość fdfgdgdsfr
"ci dzisiejsi frajerzy zwani mężczyznami muszą twierdzić, że puszczanie się nie ma znaczenia, bo co mają robić? Do wyboru mają same puszczalskie?" I bardzo dobrze, że tak jest, przynajmniej mam w czym przebierać. Na szczęście takie kobiety jak ty też mają do wyboru mężczyzn szanujących dziewictwo u kobiety (bo u siebie przecież nie). Są oni muzułmanami i jak się ma określone poglądy to spokojnie można się z takim związać i będziesz zadowolona. Ja tam wolę "frajerów" i seks.

Gość angela...
hehe dobre :)

Gość angela...
hehe zobaczysz jak Cie życie po[pieści jak będziesz musiała spędzić zycie z takim "farjerem" dla którego nie będzie ważne z kim i kiedy . I później będzie płacz i teksty ": bo on mnie nie szanuje, a na dodatek mnie zdradza" A pytam jak Cie ma ktoś szanować skoro sama z siebie robisz towar bezwartościowy : ot dziura do dupcenia i tyle .