Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvhmj,

Kurcze, straszny sen, czy wiecie co może znaczyć?

Polecane posty

Gość fvhmj,

Śniło mi się ze bylam z paczką ze szkoły na wagarach, tzn mieliśmy iść gdzieś z nauczycielką jakąś ,ale planowalismy jej zwiac :D. bylismy w sklepie i w ostatniej chwili zmieniliśmy plan -zamiast do domu Y mielismy iść do kogoś domu przy X ulicy ( dziś z ciekawości chcę iść zobaczyć gdzie to jest) , robiliśmy zakupy i jedna koleżanka(bardzo fajna z resztą) wyszła wcześniej a przed sklepem było kilka uliczek...w tym jedna prowadząca na ulice X, i tamtedy przeszła.Po chwili dostalismy info od nauczycielki ze ona nie zyje :(:( i zaczelismy sie obwiniać że gdybysmy nie zmienili planu ona by zyla. Wszyscy bylismy roztrzesieni,widzialam na kasie MAME pewnej niezyjacej dziewczyny(w rzeczywistosci a nie we snie czy cos) , przygladała nam sie. W miedzyczasie nauczycielka dzwonila do mamy Magdy... Pamietam jakie bylo zamieszanie itd. Po jakims czasie zauważyłam ją o dziwo jeszcze żywą,piła jakiś sok,mówila ze jej pomoże ale wszystko miała zdarte, wygladała okropnie, wiedziałam że umrze ale zastanawiałam sie dlaczego wcześniej mówiono że ona JUŻ nie zyje. Sen sie urwał a ja sie obudzilam roztrzesiona... Mam nadzieje ze to nie prawda... DODAM że miałam wrażenie jakby to miało być na początku września, nie wiem intuicyjnie chyba... Terz pewnie ze strachem bede gdzies wychodzic zeby jej sie nic nie stalo ale przeciez nie powiem do niej zeby uwazala na siebie bo mialam okropny sen, wezmie mnie za wariatke. Co robic?

Gość fvhmj,
piła soczek z lidla w karotnie 0,2 l za 1 zł 50 groszy pamietam dokładnie

Gość fvhmj,
*Teraz podszywom podziekuje:o

Gość fvhmj,
pomoglby ktoś?

Gość przecież nie jest tak źle
nie masz innych problemów niż interpretacje głupich snów? XXI wiek mamy, a ty jakimiś gusłami się zajmujesz... Gdzieś czytałam, że jak się sni, że ktoś umiera to długo bedzie żyl:)

to może znaczyć, ze za bardzo przejmujesz sie filmami, a zwłaszcza "Oszukać przeznaczenie 555"

Gość fvhmj,
nigdy się nie przejmuje chyba że sni mi sie takie cos. na prawde strasznie to wyglądało :o i tak realnie że gdyby nie sen to pewnie bym zemdlała na miejscu ewa nie ogladam takich filmow

Gość Magdalenka1188
no to ja opowiem mój sen z pozoru nic nie znaczący. Śniły mi się moje zęby, czarne i z próchnicą, które ruszały się i wypadły. Potem myłam włosy w takiej misce z brudną, brunatną wodą. Kiedy wyjęłam głowę z tej miski dotknęlam włosy rękoma, a one wszystkie mi wypadły. Ogólnie śniąc o tym czułam strach i niepokój. Od zawsze mama mówiła mi, że zęby śnia się na coś bardzo złego, np. śmierć. Tego dnia mama z rodziną miała jechać w długa trasę samochodem, zadzwoniłam do nich, żeby uważali. Okazało się, że ten sen był zwiastune czegoś innego. Wieczorem dowiedziałam się, że mój facet mnie zdradził (3 letni związek, dałabym sobie rękę za niego uciąć itp.,itd. znacie to z tego forum chociażby, więc bolało bardzo i długo cierpiałam) Ja po prostu jestem pewna, że ten sen był zwiastunem mojego bólu.

Gość fvhmj,
każdy sen musi coś znaczyć nic się nie dzieje bez przyczyny. :o Zapiszę ten temat i po jakimś czasie odezwę się do Was i napiszę, czy coś się stało