Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóżaRóżana20

MA KTOŚ TAK MOŻE??? CZY JESTEM WYJĄTKIEM??

Polecane posty

Gość RóżaRóżana20

Mam 20 lat, mieszkam jeszcze w domu. Matka chowa przede mną wszystko.. począwszy od kosmetyków, ubrań po jakieś wg niej "lepsze jedzenie".. jak kupi np podróbkę pepsi lub coli za 80 gr w Biedronce to chowa w piwnicy, o słodyczach zapomniec mogę bo jest przydział np po 2 dla mnie i moich braci, banany też po jednym każdy ma. Płatki jak w domu jem to afera, bo " to jest dla dzieci " ( bracia 11 i 9 lat :O) .. Nie jem przy nich, wstydze się, dokładki nigdy nie biorę... ostatnio miałam kłótnię z moim chłopakiem, nie było mnie w domu, a on do nich przyjechał bo chcial mnie zastac, ale mu sie nie udało i gadał coś tam z nimi i mówił NO PEWNIE SOBIE JUŻ KOGOŚ ZNALAZŁA,na co moja matka " hahahha Z TAKIM WYGLĄDEM, CIĄGLE TYJE" to jest matka??

Gość LittleMe
Nie sądzisz, że to znak, że czas znaleźć pracę i się wynieść z domu?

Gość RóżaRóżana20
Czas najwyższy, ale cos mi to szukanie nie idzie. Od września robię zaocznie ostatnią klasę LO, bo teraz miałam przerwę, więc jak na teraz to mam wykształcenie gimnazjalne i raczej pracy dobrej nie znajdę. Nie mam pieniędzy nawet na książeczkę sanepidu, bo już byłoby jakoś łatwiej, ale ten temat w ogóle nie o tym..

Gość LittleMe
Skoro szkoła zaoczna, to postaraj się o pracę w jakimś sklepie. Zawsze będziesz miała jakąś swoją kasę i możesz coś odłożyć.

Ja mam 21 lat i nadal mieszkam z mamą ale u mnie jest zupełnie na odwót jem co chce kiedy chce.. czasami nawet jak mi się nei chce to bezsilnie próbuje wepchnąć hehe ;p słodyczy to nadmiar kosmetyków też... ;p na Twoim miejscu bym znalazła prace i wyniosła się z tego domu... a na nstepny raz chłopakowi mów że wychodzisz gdyby chcial znowu niespodziewanie Cię odwiedzić...