Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona Allegrowiczka

czy odzyskam pieniążki jeśli wpłaciłam na złe konto na allegro?

Polecane posty

dane uzupełniły się same i ja byłam pewna,ze tak ma być a teraz patrzę w mailu dostałam inne dane do wpłaty:((inne konto itd...co teraz?mogę jakoś odzyskać kasę?dlaczego te dane się same wpisały?to poszło samo z automatu:((

błagam pomóżcie

Gość aha i achhhh
nigdy sie dane same nie uzupełniają na przelewach, chyba nie odzykasz, ktos ci niezly program zainstalował na kompie

Gość 344444444444
kliknela place zallegro i wtedy masz wszytsko uzupelnione nie rozumiem jak mogly pieniadze pojsc na zle konto przy place z allegro sa to dane sprzedajacego chyba ze chodzi o cos innego niz place z allegro:p to niewiem jak tomozliwe:P zeby cos sie samo uzupelnialo;p

Gość jaszczur z jaskiniiii
to prawie jak cud w postaci świętej twarzy na ścianie ;p

34444444 słuchajcie tam sie wpisały dane jakieś PayU S.A , ja nie wiedziałam co to, weszłam na google,zadzwoniłam tam do tego PayU i oni mówią,że kasa jej doszła bo oni są pośrednikiem...nie miałam pojęcia o takim czymś...kurcze, powiedzcie czy na pewno?baba sie nie odzywa narazie a napisałam do niej czy kase otrzymała, minęło jakieś 3 godziny

Gość 344444444444
nobo jak klikasz place z allegro to allegro ma dane sprzedawcy ktore wpisal w danych swojego konta ( dlatego nie czaje niby czemu na maile wyslal ci inne???) i wtedy ten posrednik wysyla sprzedajacemu swoj hajs i czeka az twoj dojdzie . wtedy jest szybsza przesyłka po porstu bo sie nie czeka az tyle na przelew. wiec wyjasnijmi dlaczego niby w mailu ci ten sprzedawca daje inny nr konta niz ten ktory ma wpisany jako dane z allegro?

Gość 344444444444
w skorcie:P nie moglas wplacic pieniedzy na zle konto:P bo klikasz kupujesz przedmiot wybierasz place z allegro i pokazuja sie dane konta sprzedajacego:P wiec nie mozna sie pomylisc bo tam nic nie mozna zmienic bo jest wyplenione przez allegro zgodnie z tym co podał sprzedajacy:P chyba ze posluzyl sie nie swoim kontem all a to juz nie twoj problem bo tak nie mozna. a jak w mailu podal ci inny nr konta zpaytaj dlaczego a jak nie zglos do allegro.

34444444444444 dzięki ci za odpowiedź, na serio w mailu są inne dane tej babki, tam gdzie sie uzupełniło były dane tego PayU SA,numer konta sie zaczynał na 84 a u tej babki iiny bank i inne konto..nie rozumiem tego, w dodatku ona nic mi nie odpisuje cały dzień czy otrzymała pieniądze. Dzwoniłam do tego PayU i mi babka powiedziała,ze kasa pójdzie na jej konto i tranzakcja się powiodła ale ja już sama nie wiem:(