Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winnnisiaaa

Czy ktos z was ma taka podla siostre??

Polecane posty

Gość winnnisiaaa

Tak w duzym skrocie. moja siostra dwa lata mlodsza,ja mam wyzsze, ona zawodowke. Mimo tego ona lepiej stopi finansowo, ja gorzej. Ona na produkcji pracuje, ja w banku. Mamy rodziny. ONa mi zawsze zazdroscila, nie wiem dlaczego taka jest. Poklocila sie ze mna 4 lata temu, zaczela wygadywac na mojego meza , poszlam sobie, to mnie wyzywala od kurw i suk, potem poszla do mamy naszej i nagadala na mnie niestworzonych rzeczy. Mama miala z nami kontakt ? opiekowala sie jej dzieckim, w tym czasie kilka razy miedzy nimi z winy siostry doszlo do spiec. Jednka osttanio mama juz nie dala rady i sie poklocily. Teraz moja siostra nie rozmawia nawet z mam, mam bardzo to przezyla, kurcze co zrobic z taka wredna siostra.

Gość wekolopa
dlaczego zawsze jak ktos opisuje konflikt na kafe podkresla swoje WYZSZE wyksztalcenie :D ?

Gość tubka
olać ją . Niech każda z Was żyje własnym życiem. Odciąć się zupełnie.

Gość do pani magister z pścimia
Zaczęła wyzywać od ''kogo czego'' - kurEW, nie kuRW wykształciuchu 🖐️

Gość luna1972
Zgadzam się .Zawsze zaznaczają wyższe wykształcenia i niedostatek( te bez wykształcenia zawsze są bogatsze:))

Gość tubka
dziwna teoria, nie zwróciłam uwagi :)

Gość winnnisiaaa
ja nie podkreslam ze mam wyzsze , tylko chce pokazac ze ona mi zazdroscila, a jednoczesnei ma lepiej i mimo to ciagle jest sredna, nei ma zadnych uczuc, ciagle czegos chce, z mma sie poklocila bo mama powiedziala jej ze dom zostanie podzilony a ona myslala ze jej podaruja bo jej maz tam mojemu ojcu pomagal w budowie. No i wtedy zaczelo sie , powiedziala mamie ze ona zawsze bardziej mnie lubila itp. A ona dostala kase na mieszkanie a ja mam mieszkanie stare po rodzicach.

Gość pixipixxxi
jak nie potrafcie nic napisać pomocnego po co leczycie swoje kompleksy osoby bez wykształcenia, Widze ze boli was ze nie macie co???

Gość eqa
no tak jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase:D

Gość ANANANANANANANAN
a to ze z wyższym maja gorzej to sie zgodze, bo osoba z wyższym musi sie natrudzic , uczyc a taka pozawodowce, cyzli matol idzie do roboty i zapierdala na produkcji, z wyzszym zazwyczaj uczestniczy w wyscigu szczurow, wiec albo sama rezygnuje z pracy bo nie wyrabia albo ja zwalniaj wiec szuka nowej itp, taki pojebany kraj

Gość winnnisiaaa
tez mam wrazenie ze jej o kase chodzi, ale dlaczego ona tak wredna i pazerna , po co jej ta kasa, ma ladne mieszkanie, ja o wszytko walcze,nie mowie bezczelnie do mamy, szanuje ja, nie jestem interesowna, a siostra nawet nie ma komu sie pochwalic dobrobytem bo nie ma prawie znajomych. Dodam jeszcze z emeza wyzywa od wiesniakow, pojebow, debili, nawet kiedys policje wezwala p bo przyszedl wypity po dwoch piwach, byly momenty trawajace kolo kilku miesiecy ze z nim nei rozmawiala. ma 19 letniego syna ktory nei rpacuje, bo ona wlasciwie go nei wychowywala, ciagle go wyzywala ty uszatku- chlopak ma wystajace uszy, debilu, wiesniaku.

Gość kabelowski
Osobom samotnym, które czują, że uwodzenie i nawiązywanie kontaktów nie jest ich mocną stroną polecam kursy z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Są bardzo profesjonalni, mają bardzo dobrą kadrę prowadzących zajęcia (które są zarówno teoretyczne jak i praktyczne) i wiele pozytywnych opinii wśród uczestników. W niezależnych testach także mają bardzo wysokie oceny. Sam byłem na ich szkoleniu Alpha Male i do wszystkich pozytywnych opinii się przychylam :) stałem się dzięki nim bardziej otwarty, bezpośredni i pewny siebie, czego od zawsze mi brakowało ;)