Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnhdvfknlcmfd;lkgl;t re

co powinnam w sobie zmienic???foto

Polecane posty

oj tak kurak oycha ja dzis mam i spagjetti bolognese i zalewajke i kluski slaskie ;) o 15 bede w domu to sprit do kuchni kocham jesc ;) a na kolacje 4 kajzerki albo bagietka z pieczarkami serem i multum majonezu zapieczona w piekarniku ;)

Gość introwerrtyczka
a jak się teraz ubierasz ? jesteś naprawdę bardzo ładną dziewczyną. serio :)

nie no ja ziola nie pale :D w ogole nie biore narkotykow fajki za to nalogowo ;)

Jak jeszcze pracowałem na cpnie to non stop coś jadłem i widać efekty, a teraz oczywiście fajka w buzi na śniadanie :D

u mnie kawa i 3 tosty z serem czasem jajecznica a czasem oscypki grilowane na sniadanie ;)

a ja je robie jak maszyna uwielbiam po prostu a te z grilla z bekonem sa pyyyyyyyyyyyyyyycha tuzin minimum ;)

Gość jnhdvfknlcmfd;lkgl;t re
szynamon masz nk

Sama je robisz? Ile to zajmuje? :D Nie mam nk, facebooka nie podaje, dlatego wkleilem tutaj zdjęcie zamiast linka. :D

Gość rtererrtrtrtty
przeciez ona juz chyba 10 raz zaklada temat o sobie i daje swoje foty, jakas nienormalna

Gość jaiahys
Atorko powinnaś zrezygnować z kolczyka w nosie to niepotrzebnie zwraca na niego uwage (sorry ale nie jest wart podkreślenia...)

sama te malutki zawijam w cienkie plastry bekonu i grilluje na patelni :) ok kwadransa mozne tez bez bekonu z zurawina :) pyszotka sa ;)

Gość źle wyregulowane brwi
I nie rób głupich min. I włosy w jednolitym kolorze, takim jak na górze.

mowie Ci mozesz tez posypac papryka ostra ziolami bajka po prostu :) albo jajecznica z oscypkiem pomidorem mniam mniam ;) dobra lece do domu za 20 minut koncze prace czas sie wylogowac do zobaczenia na kafe ;)

brwi do kosmetyczki, włosy najlepiej o jednolitym kolorze, sposób malowania się - źle podkreślasz oko, spróbuj przejrzeć tutrioale make-up'owe na youtube, kup sobie korektor żeby zmniejszyć wory pod oczami i będzie cacy. :P no i nie wiem, jak innym, ale mnie się też za bardzo nie podoba ten kolczyk w nosie, mam wrażenie, że pasuje tylko ciemnowłosym i do tego trochę starszym od Ciebie. :p