Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to duzoo?

czy 4partnerow seks to duzo w wieku 22lat?

Polecane posty

Gość pppomagajjjka
nie to że nie mogłam się całować tylko nie chciałam, nie czułam takiej potrzeby a co dopiero sex :o widać jestem z innego pokolenia

dla mnie to dużo bo jestem w Twoim wieku i miałam tylko jednego, ale każdy ma swoja miarę która mierzy...

Gość hahahahha
dokładnie...wiadomo ze wybiore podobnego do mnie badz lepszego ode mnie a nie gorszego (nie wazne jak to zinterpretujecie :P )

Gość ja mialam 9 i na tym raczej
koniec

Gość czy to duzoo?
czy przez to ze nie mam powodzenia w zwiazkach teraz mam zostac jakas zakonnica bo juz mialam 4? tak sie ulozylo,2zwiazki po 2lata,2kolejnych troche krotsze. a nie zadne jednonocne oczywiscie wolalabym miec 1,gora 2 ale co mam sie teraz pochlastac? ja nigdy zadnego nie zdradzilam,nie jestem zadna puszczalska,jakbyscie mnie zobaczyli to by wam przez mysl przeszlo ze mialam gora 1. nie chodzi oto,ze jestem brzydka,tylko bardzo spokojna

Jeżeli jest tak, jak piszesz, to ja chyba miałam podobnie, tylko trochę później.. Nie masz się czym przejmować. Po prostu daruj sobie facetów, którzy Cię oceniają tylko przez tą jedną sferę życia. A tak poza tym, to nie warto nowym partnerom ze szczegółami opowiadać o swojej przeszłości, z kim, kiedy, dlaczego. Pewnie kiedyś powiecie sobie, w ilu związkach byliście, ale czy był w nich seks, to już Twoja prywatna sprawa. Po co pytasz nas tu na forum, czy to dużo? Ważne, jak sama się z tym czujesz i jakie masz do tego podejście.

Gość czy to duzoo?
w jakims sensie mi sie to wydaje troche za duza liczba. chociaz nie zaluje :) bo to byly przemyslane decyzje

Gość jakbym napisal zes
szmata to sie obrazisz, wiec napisze puszczalska z ciebie dziewka 🖐️

Gość czy to duzoo?
ok :) dla jednego puszczalska dla innego nie,dla prawiczk to pewnie jestem ostatnia dziwka :D