Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *black hole*

jem,jem,jem i przestać nie mogę.

Polecane posty

Gość *black hole*

Witam Wszystkie mamy oraz Wszystkie starające się o dziecko. Jestem w 8tc. Do dnia dzisiejszego w żaden sposób nie odczuwałam swojego błogosławionego stanu. Rano wstałam i zaczęła się tragedia-mianowicie złapał mnie wilczy głód. Od rana pochlonelam 20słoików z przetworami na zimę. W między czasie przygotowałam ciasto na placki ziemniaczane. Po plackach nie ma już śladu. Jestem przerażona ilością jedzenia które mogłam zjeść.Dodatkowo wypilam z dobrze ponad 3litry kompotu. W życiu bym nie przypuszczala że mam 7żołądków. Czy Was też dopadal taki głód? Walczyłyście z tym w jakiś sposób? Może któraś doradzi co zrobić żeby tyle nie jeść? Przed mną jeszcze 32tygodnie i boję się myśleć co będzie dalej... Wiem że nie powinnam sobie niczego odmawiać ale to wykracza już poza ludzkie możliwości i według mnie normalne ani zdrowe nie jest :/

Gość a kto ci powiedział
że nie powinnaś sobie niczego odmawiać? :O w ciąży je się dla dwojga a nie za dwoje. Ja nie miałam nigdy czegoś takiego w ciąży.

Ja też nie odmiawiałam sobie niczego. Efekt: +30. Teraz odmawiam, dziecko rośnie a ja póki co: -3.