Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdoposposopdjsf

Jak myslicie czy ona jest biedna czy nie przywiążuje wagi do tego

Polecane posty

Gość sdoposposopdjsf

Podoba mi się bardzo pewna dziewczyna, bardzo ładna zresztą, oprócz tego bardzo mądra, zawsze od niej ściągam, jak się da Dziewczyna tym sie różni od innych laluń, że ma ładne rysy twarzy i piękne długie włosy inne laski to wiadomo tapeta solara, jakieś sztuczne rzęsy super sexi ciuszki, ona chodzi w jednych jeansach cały rok robszernych golfach w zimie latem we zwykłych bluzeczkach a i tak tamte tandetne solarki nie dorastą jej do pięt, bo ponad to ona ma jeszcze tą gracje w sobie spokojnie mogła by być modelką.Dziewczyna jest bardzo zamknięta w sobie, nie chodzi o kompleksy bo ich nie ma, po prostu nie chętnie o sobie opowiada,wręcz wszystko czeka niej wyciągać na siłę,woli ryczeć niż się zwierzyć a jak się cieszy jak jej sie coś kupi albo fundnie czy jakiegoś drinka czy piwko czy jakiś tusz do rzęs to tak się cieszy, nie widziałem nigdy takiej radości na twarzy żadnej laski Dziewczyna jest dla mnie ideałem pod względem urody i charakteru i chyba ja kocham ale czy ze wzajemnością to nie wiem.Ona jest strsznie zamknięta w sobie

Gość elkieier
To fajnie że ci się podoba, ale jest ryzyko że jak jest biedna i dostanie kasę to zrobi się na solarę, chociaż jak się dobrze uczy to mało prawdopodobne

Gość elkieier
robisz jej prezenty?

Gość sdoposposopdjsf
po prostu się rewanżuje.Czesto jest taka sytulacja że jakiś ciężki egzamin na studiach i w sumie tylko dzięki niej dalej studiuje, bo czy statystyka czy majca jakieś finanse to jest czarna magia dla mnie i dzięki niej po prostu się udało Idziemy sobie np po jakieś galerii i widzę jak się patrzy na jakiś podkład to przecież jej kupie sobie myślę bo bym ta kase musiał i tak wydać na poprawkę, czy jakomś bluzeczkę jej ostnio kupiłem już 2 mechy jej nie widziałem, kurde zdajsię numer zmieniła i nie wiem co jest grane

Gość menda jedna
jakie to romantyczne...

Gość bulinka3666
ej statystyka jest prosta przeciez, finanse tez

Gość van helsing
tak to bardzo wzruszająca historia ,bede ją śledził z uwagą

Gość bulinka3666
i jeszcze zeby to byla prawda...

Gość sssssraka praptaka
Nie do Autora:Jestescie ograniczeni, cyniczni, pusci i nigdy w nic nie wierzycie. Myslicie schematami. Normalnie awaria systemu!

No właśnie, jest ryzyko że zmieni sie na gorsze jak sie dostanie do kasy :o ale moze wcale nie :) ja bym na Twoim miejscu zaryzykowała :) Jest też mozliwość że nie jest wcale aż takla biedna tylko po prostu ładnie dziękuje za prezent, piwo...i pewnie w ogóle za okazaną życzliwość :) tzn może mieć taki charakter.

Gość wiesz o niej całkiem sporo
i to zważywszy, że jest bardzo zamknięta w sobie i woli ryczeć zamiast się zwierzyć :)

Gość sdoposposopdjsf
Nawet jak sie zmieni w solare, zrobi to z gracja i wdziękiem i klasą bo ma bardzo dobry gust i świetnie orietuję sie w modzie Wiadomo że każda kobieta nawet jak jest ładna chce być jeszcze ładniejsza Ani razu u niej nie byłem,mieszka niby u ciotki bardzo pojebanej Do mnie nie chciał iść bo jak twierdziła sie wstydzi Po prostu spotykamy sie jak jest jakies okienko,wtedy idziemy coś zjeść oczywiście ona sie odchudza:) ale zawsze zje niby nie chce nie nie nie nie kupuj mi to takie slodkie