Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa kombinatorka 84

NIe mam pojęcie z kim bede w ciaży. Jest 4 facetów a ja nawet dziewica

Polecane posty

tzn raz jeden chłopak robił mi palcówke i m,ożliwe że straciłąm cnote...ale teraz wyjechałam z bratem i jego 3 kolegami na wyjazd...spie z nimi w domku , jedna łazienka...zobaczyłam sperme spływającą po przodzie wanny i zassałam ją strzykawką a następnie wstrzyknełam se w tzipke ...jestem choloernie ciekawa z którym zaszłam :D :D 1 jest bardzo przystojjny , 1 wysoki a ten 3 dziwny..ale z którymkolwiek zajde bedzie ok bo wszyscy są bogaci i pociagne ich do odpowiedzialnosci. bede miec dziecko i faceta , nareszcie :)

tzn pomyliłam sie w treści tematu jest 3 potencjalnych ojców bo mojego brata nie liczę oczywiście

za kilka dni zrobie test ciązowy juz sie nie moge doczekaća może da radę zrobić to już dzisiaj?

Gość Blacck wa
pierdolnij się w ten głupi łeb

Gość jesteś podręcznikowym
przykładem, że dziewictwo, uderza w mózg.

Gość spidi gonzales
a stanełas na głowie ?:D bo jesli nie mogło ci sprema niedoleciec do chromosomopozamacicznego plodu

Gość van helsing
masz niebanalny styl narracji czy mogłabyś kontynuować to wspaniałe opowiadanie ?

Gość spidi gonzales
prowo nie prowo ale pomysl dla zdesperowanych dobry :D:D faceci po zabawie nie zapominajcie spuszczac wody :D

Gość kotomysz
ale tepe provo..skad wiesz,ze sperma nie byla brata? :D

na szczescie to nie prowo...fakt troche sie boje że sie nie udało...ale wtedy znajde jakąs zużytą prezerwatywe bo wiem że chlopaki ruchają sporo a ja siedze jak ta pipa , mój brat zabrania mi chodzić z nimi na imprezy :( ;/

a czemu miałaby być brata? chyba bym to wyczuła w końcu dzieliłam z nim pokój przez 12 lat :o teraz skończy sie bieda nędza i przegrywanie życia.... bede miec wszystko

Gość van helsing
twoja cipka eksploduje młodzieńczą fantazją i najwyraznie chce wydalić z siebie płyn fluktuacyjny,jak koledzy wychodza to spróbuj z braciszkiem co ci szkodzi