Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

Gardze polkami ktore daja dupy za granica

Polecane posty

Mysla ze wyjada z kraju to im wolno! Basta, nie wolno! Rodzina sie wstydzi, znasz chlopaka pare tygodni i juz nadstawiasz mu rozete, co to ma znaczyc!? A juz w ogole to gardze kuurwami ktore w ramach pamiatki z wyjazdu przyjezdzaja z zaslinionym bekartem o czarnej skorze jak lowelas niedoszlej polki? A cO KUUURWO myslalas ze on chce byc z toba? ze robi to bo cie kocha?! Klamstwa! chcial Cie tylko wyruchac a ty jak rasowa polka pod bolszewickim zaborem nadstawilas trampona! Kto wie czy przy okazji HIV nie zlapalas Kolejne kuurwy ktorymi gardze to panienki zazywajace tabletki antykoncepcyjne latami bo chca sie kurrrwic na lewo i prawo z chlopakami bez zastanowienia. A po latach brania tych tabletek gdy chca miec potomka zastanawiaja sie czemu nie moga zajsc w ciaze! Tepe kurrrwy, zero szacunku dla polskich szmat!

Gość ptasiek nastroszony
żal Ci?

Gość hhhh5h6h
tez by chcial:D akazda sie nim brzydzi;)

Gość zabić szmate mintaje
ty kuurwo pluje ci w ryj ssij chuuja

Gość co za cholera
jak sie pare dni nie umyje to tez zaczynam miec powodzenie wsrod dziewczyn majacych najwiecej witaminy :classic_cool:

Pomyslcie co by piomyslaly o was wasi przodkowie, dumni XIX wieczni dzentelmeni i damy ktore z ruchaniem czekaly do slubu, bo byla to chiwla na ktora warto bylo czekac! A teraz co zadzwoni albo wysle smsa i juz sie kurrwo jedna z druga malujesz i nadstawiasz dooopska. Jesli istnieje zycie pozagrobowe pomyslcie co o was mysla wasi przodkowie. Jak spojrzycie nim w twarz dupodajki jeeebane?

A ja gardzę facetami, którzy się komuś w życie wpierdalają! Huj cię to interesuje, ich życie ich dupa!

A obchodzi mnie polska jeeebana szmato bo to za moje pieniadze *leczysz sie* u ginekologa i to ja podatkami wspieram twojego czarnoskorego bekarta. A ty co?! szukaj frajera ktory bedzie lozyl na niego alimenty i kurrrw sie dalej!

i podbijam!

Gość Lukas Dvorak
Na całym świecie Polki znane są ze swojego kurestwa i w zasadzie tylko tego. :D Nie ma się co unosić, te urodzone przed 85 rokiem jeszcze się szanują, później już rynsztok i uryna. Luk.

Gość zabić szmate mintaje
becia to suka ciągnąca psom i bronkowi

Gość hahahahahahahhaahhahahahahahah
Ja wam powiem jedno wyjechalam kiedys na majorke i poznalam tam pewnego hiszpana i jestesmy ze soba kurwa do dzis i mieszkam na majorce,czasami przyjezdzamy do moich starych do polski i gardze polaczkami :D a w mojej miejscowosci jestem gwiazda,podziwia mnie cale miasto,ze mieszkam na majorce :D

Gość poczekaj 5/10 lat zestarzejesz
sie i wymieni cie na mlodszy model polki :classic_cool:

Gość wstyd i hanba co ty gadasz
widze ze Lady Love jest ograniczona rasistka :o

Gość hahahahahahahhaahhahahahahahah
w sumie i polaczek moze zmienic ;)

Gość pisz w miare
lo matko,ale frustrat! :D Chyba autorowi sperma na mozg siadla,bo az kipi zlosc z jego wypowiedzi. Co mnie obchodza dziewczyny,ktore seksuja sie za granica? Nic :)

jem kupe:classic_cool:

"lo matko,ale frustrat! Chyba autorowi sperma na mozg siadla,bo az kipi zlosc z jego wypowiedzi. Co mnie obchodza dziewczyny,ktore seksuja sie za granica? Nic " mam 37 lat i jestem dumny z tego że nigdy nawet nie trzymałem dziewczyny za rękę :)

Gość pisz w miare
wow! To trzeba Ci pomnik wystawic ;D

Ten temat to podszyw, jestem znanym Bydgoskim feministom :classic_cool:

:classic_cool:

no wkurwiające zwłaszcza te kobiety co współżyły z Molem Simonem a potem zarażały Polaków ten skurwiel celowo zarażał Polki HIV i jeszcze wyjeżdźał z tekstem jak się ze mna nie prześpisz to rasizm albo inny co pogryzł kontrolera biletów i zaraził HIV

Gość wspolczuje ci tez raz
a macie cos np. do takich ktorzy od pokolen mieszkaja w anglii i sa asymilowani i uczeni ?wtedy chyba sa spoko,nie?