Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereskaaaaaaa

Kolejne rozstanie!!!! Matka mowi ze to moja wina, ojciec jedynie mnie wspiera!!!

Polecane posty

Gość tereskaaaaaaa

Pierwszy raz rozstalam sie z facetem jak mialam 22 lata, wtedy zostawil mnie sama z dzieckiem, bylam w ciazy. No i pogodzilam sie z tym. Pozniej wyszlam za maz za innego faceta i rowniez nie wypal, rozwod. Dwa lata pozniej pojawil sie kolejny facet, bylam z nim pol roku ale rozeszlismy sie. Kolejny moj zwiazek trwal trzy miesiace bo facet rowniez okazal sie bezwartosciowy. Pozniej poznalam kolejnego faceta, zainteresowal mnie, rozkochal w sobie, zrobil mi dziecko i wyszlam za niego. Jestem juz kilka miesiecy po urodzeniu corki a on powiedzial ze chce rozwodu i oczywiscie ze jak chce rozwodu to niech idzie w diabli. Matka robi mi awantury i mowi ze wina lezy glownie po mojej stronie, tylko ojciec rozumie ze mezczyzni z ktorymi sie wiaze to zwykle dupki. Wczoraj rodzice poklocili sie oto. Ojciec ma pretensje ze matka chce wmowic moja wine, a ona twierdzi ze on nie zauwaza mojej wina. Teraz samotnie wychowuje 9letniego syna i 5miesieczna corke.