Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanta z poznania

jakie biuro jest majmilsze?

Polecane posty

Gość Fanta z poznania

Cześć, chcę pojechać z mężem na pierwsze wakacje organizowane przez biuro podróży. Mam mnóstwo pytań do tych ofert, właściwie do każdej inne. Jeszcze się nie zdecydowaliśmy ani na kierunek wycieczki, ani na biuro. Chcemy jechać w sylwestra. Mieszkam w Wielkopolsce, pod Poznaniem. Polećcie mi jakieś biuro podróży, gdzie jest miła atmosfera i takie zielone pietruszki jak ja dostaną odpowiednią ilość odpowiedzi :)

Gość Rysa na obcasach
Porozglądaj się dokładnie w swojej okolicy - ludzie na pewno coś Ci polecą :) Jeśli masz blisko do Poznania, to może biuro Grecos Holiday? Na św.Marcinie - całkiem fajni doradcy. Jeszcze mi przychodzi do głowy biuro ze Środy Wlk. - Podróży Świat na Rynku. Tam też jest dobra atmosfera do zakupów wakacji.

Gość Kapelusz z piórkiem
Ja jestem bardzo zadowolona z obsługi w biurze Ecco w Poznaniu (Górczyn). Było całkiem sympatycznie, ale dużo ludzi zaglądało i pytało co chwile, bo biuro mieści się w dość gwarnej galerii handlowej

Gość tatarattttta
A ja byłem w Środzie i jestem zadowolony - bardzo fajny, pełen entuzjazmu właściciel, który naprawdę zna się na rzeczy i cierpliwie opowiada. W biurze jest kącik dla dzieciaków