Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabellov

ubrania które niepotrzebnie zajmują miejsce w szafie

Polecane posty

Gość anabellov

Dziewczyny! Jak większość z nas, mam sporo ubrań w których nie chodzę i tylko zajmują miejsce w szafie.. Chciałabym się ich pozbyć, ponieważ przeprowadzam się do mieszkania w którym nie będę mogła sobie pozwolić na takie leżakowanie niepotrzebnych rzeczy ze względu na metraż. Orientujecie się może co mogłabym z nimi zrobić? Może znacie jakieś ciekawe sposoby na zarobienie w ten sposób paru groszy? :) Nie chcę oddawać na biednych (brak pewności że do nich trafią), nie chcę też wystawiać na allegro - nie mam do tego cierpliwości a też nie zawsze się sprawdza... Chętnie sprzedałabym je w jakimś komisie, orientujecie się może czy są takie miejsca w okolicach Krakowa? a może któraś z Was byłaby chętna? Ubrania są wszystkie z dobrych firm, dobrej jakości i w bardzo dobrym stanie. Czasem tak jest, kupi się coś, a potem to po prostu leży w szafie... help :)

Gość a jaka mamy pewnosc
ze nie ejstes zwykla oszustką? czemu nie na allegro? to jak to sobie wyobrazasz?

Gość anabellov
nie jestem oszustką :) nie chcę na allegro bawić się w mega paki bo mi się nie chce :) a jeśli by się któraś z Was zdecydowała (niedługo zrobię parę zdjęć i tu wkleję) to wtedy mogę to wystawić za umówioną cenę - także spokojnie, mam same pozytywy i bardzo dużo punktów więc bez obaw :) oszustką nie jestem.

Gość saasdsdsdsdsdsd
a jaki rozmiar??

Gość anabellov
rozmiar 36 / 38 zdjęcia wrzucę najpóźniej w weekend

Gość dfsdddfdfdffdd
ja i tak bym sie bala wplacic komus kase na konto bez zadnej gwarancji ze przesylka dojdzie

Gość pytająąąca
masz jakies w stylu glam rock ?

Gość anabellov
niestety raczej nie..

Gość chce byc azjatka
wrzuc na mojeciuchy.pl albo na szafa.pl albo ibutik.pl

Gość Korbaaaaaaa
Witam Robię wiosenne porządki Zapraszam na moje aukcje na których można kupić ładne rzeczy za naprawdę małe pieniążki. Większość jest nowa. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9539284 Codziennie dorzucam koło 13 rzeczy!! :):)) Warto!!

Gość ekoloteolog,
joalst fajne te Twoje ciuchy tylko szkoda,że takie malutkie ;( ja mam dużą 'góre'....conajniejm

Gość JolaSt
oj tam malutkie, rozmiar S/M ;)