Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koles po trzydziestce

Zartuja sobie ze mnie w pracy ze jestem prawiczkiem - jak sie bronic

Polecane posty

moze nie chodzi dokladnie o bycie prawiczkiemm ale pod swoim adresem slysze jakies teksty na temat masturbacji, rzeczywiscie tego nie robie mam wszystkiego dosyc, moja psychika pada

niestety jestem, ale nie ma co sie przyznawac

Gość wydaje mi się
a skad oni wiedza o tobie takie rzeczy co??

pracujemy razem juz kilkanascie m-cy, chyba to troche po mnie widac; czerwienie sie czasami, unikam rozmow o sexie itp... jestem zalamany

Gość prawiczek29
być może są w fazie że niedawno się o tym dowiedzieli nie łam się przejdzie im,też przez to przechodziłem.niestety taki nasz los:(

?

Gość Justeeeeeeeee
oklam ich ze nie jestes i problem z glowy

:-(

Gość ja mam zawsze ochote jak wypij
tos cipa nie facet.w sumie bardzo ci sie dziwie.wiesz z psychologicvznego punktu widzenia albo jestes ofiara albo katem.to tak w przenosni. Ja np. zawsze byłam bardzo lubiana i szanowana,tylko,ze nie mozesz po sobie dac poznac.zachowaj zimna krew,podnies glos gdy bedzie trzeba i gita :D

Gość OnaJednaNa...
Idz do pracy i rzuc tekstem: Oj chlopaki ta moja wczorajsza noc Lub cos w tym stylu , zaloze sie ze 3/4 z nich to tez prawiczki ale sa silniejsi psychicznie i udaja ;) glowa do gory , to nie zaden wstyd !

W sumie to zaruje pewna kolezanka - lekko przy kosci. Kumple sa bardzies spoko. Zartuja, ale za plecami. Generalnie jestem normalnym facetem z wygladu - nawet tu swoje zdjecie wstawialem Nie mam jakiejs szczegolnej wady. Ale widac po mnie ze jestem niesmialy. Obawiam sie ludzi, chodze lekko zgarbiony co swiadczy o mojej niepewnosci siebie. Tylko mam skrzywiona psychike - jestem chorobliwie niesmialy. PS, Nie mieszkam z rodzicami i nie mam z nimi bliskiego kontaktu. Szczerze tu juz nie wytrzymuje z samotnosci... jednak niesmialosc jest silniejsza.

żartujesz? musisz się przełamać... mówisz ,że chodzisz zgarbiony... to na co czekasz???? zacznij rozwijać wiarę w siebie, 1 krok wyprostuj się, 2 .uśmiechaj się do napotkanych kobiet na ulicy, a zobaczysz ile odwzajemni uśmiech i jak to bardzo pozytywnie wpływa na pewność siebie i dobre samopoczucie... po trzecie codziennie rano stojąc przed lustrem odpowiedz sobie na pytanie , co w sobie lubię? wymień 3 cechy charakteru oraz wyglądu i miej to cały dzień w głowie!! Umawiaj się z kobietami... wam mężczyznom zawsze wydaje się , że kobiety chcą tych drani...a to nieprawda tylko my zawsze czekamy na krok z waszej strony,a właśnie faceci "misie" jak ja to mówię zazwyczaj boją się zrobić 1 krok bo myślą ze kobiety nie odpowiedzą na ich zaloty... NIEPRAWDA!!! zawsze warto spróbować i żałować ,że się spróbowała niżeli żałować czegoś czego nigdy nie odważyłeś się zrobić!!! A co do dogryzań w pracy są 2 możliwości... ta otyła laska to pewnie sama jest dziewicą i chce odciągnąć uwagę od siebie zwrócić ją tym samym na ciebie...albo zwyczajnie w świecie jej się podobasz :D hmm co do facetów , możesz z jednym kolesiem z którym masz lepszy kontakt po prostu zainscenizować 'rozmowę zwierzeń" podczas lanczu albo na piwie po pracy opowiedzieć historyjkę w stylu...umawiam się z laska było nam dobrze w łóżku a teraz ona zamknęła się w sobie i macie ciche dni... ludzie są łatwo wierni z natury,także koledzy pewnie bardzo przejmą się twoim problemem i szybko rozniesie się w pracy że jesteś playboyem :PP P:))) mam nadzieje ze pomogłam, pamiętaj życie jest zbyt krótkie aby chować się w swoim lub czyimś cieniu... żyj pełnią życia i codziennie próbuj coś zmieniać i udoskonalać siebie:) napisz jak potoczyły się losy... PS . czy mogę zapytać dlaczego dalej jesteś prawiczkiem? czy to z wyboru i czekasz na tę jedyną,po ślubie? czy po prostu nigdy nie miałeś szczęścia u kobitek?

Bardzo dziekuje Ci za wpis. Ta dziewczyna ma dziecko z 1 malzenstwa. A teraz jest zwiazana z innym. Z kumpami wole sie nie zwierzac - sadze ze mi nie wyjdzie. I tak zepwene za plecami co tam o mnie mowia, i o tym co ja mowie o sobie. Wiem ze zycie jest krotkie. Zalozylem wiele tematow na forach. Wiele czytalem. Sa rozne metody cwiczenia pewnosci siebie np. pytanie sie dziewczyn na ulicy o godzine, czy rozmowy z osobami pracujacymi w sklepach. Jestem prawiczkiem poniewaz jestem zbyt niesmialy. Nie czekam na ta jedyna ( moge sie nie doczekac ). Chcialbym to zrobic z dziewczyna do ktorej cos czuje. Kiedys zdarzalo sie ze mnie podrywaly ( wtedy nawet ich unikalem, czulem sie zazenowany ), teraz to juz rzadkosc.

??

;-)

raz tak zrobilem dwa piwa na odwage wypilem i rano w pracy zaczalem opowidac jak bylo super w nocy , oni zdziwieni pytali mnie gdzie sie wklada , nie wiedzialem, od tego czasu szydza ze mnie

ale ja zoofilem nie jestem no co ty

o to przyczyna mojego prawictwa , zobaczycie to na filmie www.mytinydick.com

Gość psic[isapocsdvcsdv
sdcsdvsdvsd

Gość gość
up

czekoladowa mufinka z rodzynką - nawet fajna wypowiedz. Zauwazylem, ze probujesz zrzucic troche wagi, jak to robisz? Moze dam Ci kilka wskazowek. Jestem trenerem

Gość gość
Powiedz, że chodzisz na panienki z odlotów.

Gość gość
-------------------------<-----------@