Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

Gość gość
No właśnie nie wiem,mam nadzieje ,że sie w pore opamiętam :classic_cool:

Gość Bogoguś
Sie zapomniałem podpisać :P No właśnie nie fiem ze 3 lata minimum. Spać mi sie chce ,ta pogoda źle na mnie wpływa.

Gość Bogoguś
Chodzące dobro pfff dobre sobie ,ciekawe jakie masz drugie oblicze,bo chyba wszyscy je mają a może nawet więcej :)

A mi się nie chce, mam dzisiaj wyjątkowo dobry humor :classic_cool: na kafe jestem juz 5 lat, o ile dobrze pamiętam pisałeś na pijackim na uczuciowym a ja tam zaczynałam:P Wronka mnie wkręciła😴 Wiedziałam że to zła kobieta jest;]

Gość Bogoguś
5 lat to mało ja może z 8 ale to tak wyrywkowo z doskoku ,potrafie nie wchodzić po kilka miesięcy :) i raczej wole nie zostawiać po sobie śladów typu stały nick ,najlepiej żeby nikt mnie nie rozpoznawał nawet nie mam kont na portalach społecznościowych nie lubie ludzi (trafiają sie wyjątki )i lubie mieć sporo swobody i prywatności. Tak najlepiej wszystko na wronke zwalić bestyjo jedna :P

Kiedyś miałam to w stopce:P'' Każdy człowiek jest jak księżyc, ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu''. Cos w tym jest

Teraz analizuję Twoją wypowiedź:P Czemu nie lubisz ludzi? Przyznam się, że ja za bardzo wierze ludziom, znaczy wiesz...myślę , że każdy jest uczciwy i w porządku bo ja taka jestem:P tak mi się wydaje😴 A jest inaczej, ludzie potrafią być wredni i potrafią ranić zwłaszcza tacy''przyjaciele'' netowi Dobra koniec p**********a :D poka pauke:classic_cool:

Gość Bogoguś
O tych różnych obliczach ludzi to wywnioskowałem z obserwacji ,lubie obserwować i analizować zachowania ludzi,jak coś wypije tak jak np teraz to mi sie opcja psychologa załącza :D więc nie dziw sie ,że pisze jakoś tak inaczej . Ja sie nie ukrywam ,jak tylko wole żyć w cieniu :)

Gość Bogoguś
No proszę stara diablica sie odezwała :classic_cool: nie i ch** ja nie z tych co pokazują.

No co:P przypomniał mi się tekst o paukach😴 Kiedys miałam niezłą kolekcje:D boszzzz ale ja durna jestem/byłam?:D

Gość Bogoguś
Ja to mam dystans do ludzi zwłaszcza na początku znajomości. Ludzie tylko potrafią ranić i mysleć o własnej korzyści.

Gość gość
Ja pitole "niezłą kolekcje" wiesz co byłaś albo jesteś stuknięta.......masz szczęście bo lubie świrów - ciągnie swój do swego ;) Masz pewność ,że pousuwają wszystko co chcesz? :D

Gość Bogoguś
Jesteś z tych co można razem beczke soli zjeść ,od razu cie wyczułem :P

Byłam:P teraz jestem pozytywnie stuknięta - znaczy czasem:P Przeczytałam posuwają:classic_cool: źle ze mną:o

Boguś bo mnie się nie da nie lubić 😴 Fakt bywam wredna, niemiła, złosliwa itd ale...no... ze mną można wszystko, no prawie wszystko:P

Gość Bogoguś
Pozytywnie stuknięci to dobrzy ludzie znam sporo takich przyciągam chyba ich. Też tak mam często ,że czytam coś i poprzekręcam tak jakbym chciał ,żeby było dopiero gdy spojrzę drugi raz to zatrybie :)

Gość Bogoguś
Ty mi tu teraz nie pier... jaka to zła kobita z ciebie nie myśl ,że łyknę to jak młody pelikan ,już ja znam te teksty :D

Gość Bogoguś
Za to cie lubie,za ta twoją "skromność " i te twoje z******te riposty :classic_cool: O tej godzinie to ja czasami jem obiad schabowy frytki itd a co boisz sie ,że tam jakiś potworek siedzi czy co?

Se to skopiuję i wydrukuję:classic_cool: ''Za to cie lubie,za ta twoją "skromność " i te twoje z******te riposty'' Dawno nikt mi nie powiedział, że mnie lubi:(:P I nie, że potworek tylko, że przytyje:o Nie pójdzie w cycki tylko w brzuch😠

Gość Bogoguś
Wiesz bo ja sie z wiekiem bardzo szczery robię :) No właśnie mi po rzuceniu palenia sadło obrasta tłuszczem :/ ,nawet bieganie nie pomaga ,a mało czasu i chęci na ćwiczenie brzucha,ale sie zmotywuje jak zrobi sie cieplej :P

Gość Bogoguś
Zaraz założę temat ,że"Diablica obżera sie po nocach" :classic_cool: