Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Była męska prostytutka

Nie potrzebuje ani slawy Niko

Polecane posty

Gość lwtb książe ciemności
ile lodów zrobiłeś cwelu?

to bylo bardzo dawno temu.Urodzilem sie w kraju balkanskim.Moja mama to byl bardzo dobry czlowiek ale mam do niej zal ze wyszla z a greka.dala mu sie zaplodnic i teraz musze pokutowac za nieumyslne postepowanie mojej mamy. wolalbym nie istniec niz urodzic sie zaplodniony przez czlowieka ,ktory pograzyl mnie i zaopatrzyl w kleske do konca mojego zycia.mama umarla i zostalem sam.musze splacac dlugi za kogos co byl kiedys zadluzony na taka kwote ze nie mozna sobie tego wyobrazic.Świat stal sie dla mnie udreką.nie zale sie ale pije sobie i tak gadam sobie do siebie.he he i mam to wszystko w dupie

Gość rrrrrrrr
Tak sobie tlumacz swoje kurestwo🖐️

Gość rrrrrrrr
po prostu jestes łatwy po ojcu, żdziże

w tym temacie nie obrazam nikogo z was i nie mam zamiaru jezeli nie bedziecie sie wtracac.Pisze dla siebie bo taki mam kaprys i nie bede sie angazowal w zadna z waszych wypowiedzi.nie chce mi sie i nie bede dawal do usuniecia bo nie mam ochoty na jakies tam gimnastykowanie sie zeby usuwac czu meczyc mozg odpowiadajac na wasze wypowiedzi PISZE BO CHCE i zaraz zaczne cala historie opisywac

Gość rrrrrrr
ale na chujach to sie lubiles gimnastykowac..:O sorry ale nie ma do Ciebie szacunku, dziwku

Gość rrrrrrr
No dobra opowiadaj, troche mi Cie nawe szkoda..

mylisz pojecia pierdolcu.bylem do towarzystwa starszych pan buraku.kutasa mozesz sobie sam possac a ja nawet tobie bym nie dal bo nie wiem czy bys mi nie odgryzla cos mi sie wydaje ze przyda mi sie jeszcze bo po ojcu dlugi musze splacac a nie jakies tam kurestwo co ktos wczesniej napisal...pierdzolcze wkurwiles mnie BURAKU rrrr....ale zlekcewaze cie apropos zdzi(ż)e to nie lubie poprawiac no ale...no

Gość rrrrrrrr
OK skoro tak twierdzisz...po co te nerwy? Kto wie, moze jak bede stara i w potrzebie to ci possam za kase?:) Roznie bywa

Gość rrrrrrrrr
No niech bedzie, ze ty wybierasz:) dlaczego go splacasz? Nie masz takiego obowiazku? To pisz, juz ci nie przeszkadzam, poczytam najwyzej... jak pozwolisz

Gość rrrrrrr
ale co, przegral kase i musisz go splacac? nie bardzo rozumiem. Cos sciemniasz, a moze tak połóż sie spac co? Jutro nam wszystko napisz

Gość rrrrrrrrrr
Tak chyba jestem uposledzona, ze z Toba pisze, ide spac i Tobie tez radze🖐️

nie poloze sie spac bo pije i mysle o kims kogo stracilem kilka dni temu ale w to TEZ NIE WNIKAJ...dam rade ...pogadam do siebie i mize mi przejdzie....mam taka nadzieje...ze mi przejdzie...nie zrozumiala mnie J ... trudno...no dobra-napije sie teraz...bedzie fajnie i jakos dam rade he he :D