Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srksuolog dexter

skad biorą te durexy ci co sprzedaja na allegro ????

Polecane posty

Gość srksuolog dexter

przecież oni sprzedają po 50 gr za sztuke bo niby 1 zł ale 100gratis a ludzie u spawcona to miliony tego juz kupiły to po ile on to ma ??? i skąd ??

Gość KUTASINSKI
z hurtowni

wszedłem z ciekawości na allegro tego użytkownika i jestem w szoku :o te liczby 53 ,43 .......ile tych kondomów idzie! Boże ile zboczeńców jest na świecie... ci ludzie to chyba codziennie seks uprawiają!

Gość srksuolog dexter
NO TAK JAK JA ;D TYLKO ZE CHCE TANIEJ BO MI CODZIENNIE Z 3 IDA A TO SIE ZBIERA. TO TAKIE HURTOWNIE TO GDZIE SA BO ONI TO LUZEM KUPUJĄ A NIE W PACZKACH PO 3

Gość furerrrrrrr;p
PICZEKSON ty to pewnie raz na kwartał sobie pobzykasz co nie;p

srksuolog dexter NO TAK JAK JA ;D TYLKO ZE CHCE TANIEJ BO MI CODZIENNIE Z 3 IDA A TO SIE ZBIERA. TO TAKIE HURTOWNIE TO GDZIE SA BO ONI TO LUZEM KUPUJĄ A NIE W PACZKACH PO 3 3 seksy dziennie :o człowieku...nie wiesz ile tracisz...energii i w ogóle... a co do mnie czy raz na kwartał sobie pobzykam? otóż ja nie pszczoła, nie bzykam. wcale.

Gość srksuolog dexter
akurat mi to pasuje bo mam nadwage lekka, ale nadrabiam urodą ;) wcale nie bzykasz ?? to ja współczuje twojej rece,,,,

może nie wiesz ale seks to zło, onanizm również. seks w gumce...:( :( :( jak widzę zużytą gumkę na ulicy to wstyd mi że jestem człowiekiem :( a ręka moja ma sie dobrze czasem drętwieje od komputera :P

Gość srksuolog dexter
seks to zdrowie dopłóki stara sie nie dowie jak to mowia ;) dla mnie nie ma w tym nic złego....sama przyjemnosc ;)