Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjboifbjgfnbiofng

chyba kupiłam sobie niemodną sukienkę

Polecane posty

Gość gjboifbjgfnbiofng

Taką marszczoną od cycków w dół. Marszczona poziomo. Ale wyglądam w niej 10 kg mnie :O

Gość gjboifbjgfnbiofng
Sukienka kopertowa, odcięta pod biustem, a potem już do kolan marszczona. Sukienka ma krój ołówkowy. Ładnie w niej wyglądam. Bardzo szczupło, a nadprogramowe kg mam. Ale co ztego jak widzę, że są niemodne. To w co w końcu mam się ubrać ?

Gość csdcacwad
a może tak linka dasz

Gość oj tam oj tam nie gadaj
a wg kogo niemodna?? jak dobrze wygladasz i Ci sie podoba to wkladaj i juz!!

myślałam ze piszesz o ślubnej. w porządku sukienka śmiało zakładaj

Gość hahahahahn
ale to Ty jesteś Panną Młodą? do USC - tak, do kościoła - nie. jeśli jesteś gościem - absolutnie NIE. a co do sukienki, ważniejsze od tego czy modna, jest jak w niej wyglądasz i jak się czujesz.

Gość gość weselny
Kupiłam bardzo podobną, tyle że czerwoną. Wesele za tydzień. Nie obchodzi mnie, czy modna, ważne, że wygladam w niej najlepiej ze wszystkich, które przymierzałam.

Gość Fakt, już niemodna..
W ogóle ta sztuczna satyna już niemodna i dość tandetna... Aż mnie dziwi, że cię wyszczupla, bo wydaje się, że powinno być odwrotnie.. Naprawdę wyszczupla, czy zwyczajnie tylko opina? Bo nieraz jest tak, że tu ściągnie, ale gdzieś tam boczki wypływają i to jest dramat...

Gość Fakt, już niemodna..
Ja mam alergię na tą sztuczną satynę... jest to prawie czysty poliester... palne aż miło.. Zaznacza każdą fałdę ciała.. każde załamanie materiału.. A jak w tym się laski pocą... dramatycznie... a na tym tak widać, że aż obrzydzenie mnie brało jak 4 lata temu laski w takich śmigały na weselu..

Gość unccc
jeśli jesteś gościem - absolutnie NIE. kolejna kwoka która czeka az uda jej się zrobić prowokację :D autorko sukienka fajna

Gość aga baba jaga
mam podobną sukienkę i faktycznie bardzo wyszczupla. Jest taka jakby sztywna i wszystko trzyma się kupy, nie jest błyszcząca, raczej matowa a blask to chyba efekt lampy błyskowej. Nie wiem jak twoja ale moja jest za kolano i wąska i optycznie bardzo wydłuża sylwetkę.

Gość czasem się zastanawiam
gdzie wy te wszystkie badziewne ciuchy kupujecie? i że potrzebujecie porad na forum by ustalić czy jednak się wam ciuch podoba czy nie.... wieśniary bez gustu

sukienka jest fajna,tylko zależy po co Ci potrzebna,jako świadkowa mozesz iść w takiej sukience jeżeli PM się spodoba,jako gość weselny też może być,tylko dobierz ciemno stalowe dodatki,szal,buty ,torebkę,jako panna młoda to wyłącznie do cywilnego

Gość dfdddddddfdf
tak patrze na ta sukienke i widze koszulke nocną, sorryy totalne bezguscie

Gość Likier Kawowy
Dajcie spokój, suknia ślubna nie musi być modna - panna młoda ma się w niej czuc pięknie i wyodnie... Ta moda to jakies utrapienie :/

Gość czy was popierdoliło?
do reszty? kiecka bardzo fajna i ładnie leży na tej ze zdjęcia a od kiedy to trzeba sie pytać o zgodę pm czy może iść w takiej??? ja pierdole ale dzikusy :O

Gość C LCWSCS
Nie wazne co modne, a wazne w czym dobrze wygladasz. To moze kup "modna" sukienke ktora odsloni to co chcesz zakryc i zobaczymy czy bedziesz sie w niej dobrze czula. Autorko fajna ta kiecka!!

Gość ale ja bym nie
chciała żeby jakaś baba przyszła do mnie na wesele w białej kiecce. obojętnie czy modnej czy nie !!!!!!!!!!!!!!!