Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper89

czy brzydka twarz przekresla szanse na milosc?

Polecane posty

Gość kacper89

hej.zwracam sie do was dziewczyny z pytaniem-czy inteligentny uczuciowy opiekunczy spokojny wrazliwy wysoki wierny chlopaka ale..z bardzo brzydka twarza..ma szanse na bycie kochanym?czy mialby u was szanse?jestem 21latkiem o wyzej wymienionych cechach..i moje zycie wyglada jak koszmar..zero zycia towarzyskiego zero uczuc wyzszych..a tak bardzo chcialbym moc sie przytulic do ukochanej dziewczyny..byc przy niej na dobrę i zle..czy naprawde brzydka twarz oznacza ze jestem gorszym czlowiekiem?mowi sie ze dziewczyny nie patrza na wyglad..ale czy to czasem nie mit?ciagle widze tylko odwracanie wzroku lub pogardliwe komentarze ktore tak strasznie bola..chyba jedynym wyjsciem jest operacja plastyczna..czy istnieja jeszcze wartosciowe dziewczyny szukajace pieknego wnetrza?ciagle o nich slysze ale zadnej nie moge spotkac..dlaczego..moj mail sebkas@onet.eu

Gość ????????
nie przekresla

Gość odpowiedz sobie sam
czy zakochałbyś się w dziewczynie z bardzo brzydka twarzą?

Gość anya rjybyk
wiesz co? jesli nie jestes chory i przez jakas chorobe zdeformowany badz przez wypadek to masz po prostu taki nieszablonowy, nieklasyczny i specyficzny typ urody. nie jestes brzydki dla kazdej z osob, nie doluj sie bo napewno jakiejs sie podobasz. mi sie podobaja faceci o nieklasycznym typie urody bo ten schematyczny jest dla mnie przecietny, aseksualny i taki nijaki- jak pedal ktory kiedys byl kobieta.

Gość kacper89
no tak ale moja twarz nikomu nie moze sie podobac w najlepszym przypadku budzi obojetnosc najczesciej bolesny komentarz..

Jak to mówią: mężczyzna powinien być tylko odrobinę ładniejszy od diabła:) I zgadzam się z jedną z koleżanek powyżej, że sama twarz to nie problem, jeśli masz fajne ciało i poukładane w łepetynie.

Gość joijoij
a teraz powiedz tak zupelnie szczerze - czy interesujesz sie brzydkimi kobietami czy moze zwracasz uwage na te bardziej urodziwe, a potem uzalasz sie, ze cie nie chca? Z moich obserwacji wynika, ze wiekszosc "brzydali" mogloby byc w swietnych zwiazkach, gdyby zaczeli interesowac sie kobietami takimi jak oni sami, czyli bardzo przecietnymi. Problem plega na tym, ze sami czuja sie odrzuceni przez swoj brak urody po czym robia dokladnie to samo🖐️

Gość kacper89
wg mnie kazda dziewczyna jest piekna..nikogo mie oceniam po wygladzie..osoby mniej atrakcyjne sa wrazliwe i wartosciowe..na ogol..nawet nie wiesz jakbym chcial zdobyc milosc przyslowiowego brzydkiego kaczatka

Gość gfhyt
hej :) wysłałam Ci e-maila. odpisz;)

Gość hhfhfhf
nie przekreśla,bo są dziewczyny takie jak ja ;) którym facet zaczyna sie podobać jeśli spodoba mi sie jego charakter.I odwrotnie - jak jest dupkiem to choćby nie wiem jak był przystojny mnie nie kręci.Uroda przemija charakter zostaje kobiety sa bardziej wyrozumiałe jesli o wygląd chodzi więc bez obaw gorzej mają brzydkie kobiety ja mam gorzej bo mam mały biust,dziecinną twarz i jestem niezgrabna :(