Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana 23 latka

szukam pracy w tym krakowie i juz od 3 tyg. nie moge znalezc

Polecane posty

mam dosc, rezygnuje z zycia

nawet nie mam dokad wyjechac.

czy ktos ma tez problem z szukaniem pracy w tym miescie, czy tylko ja albo jestem nieudana, albo mam pecha, albo jeszcze inne albo.

halo

nnnnnnnnnnnnnnnnn

Gość mnbvcxbvc
nikogo tu nie ma wszyscy poszli nad jeziorko spuszczac się do wody lub fakać po krzakach mozesz zawsze zostac wolontariuszka w schornisku dla gołębi lub rannych jeży i tak woogole nie wierze zeby w krakwoei pracy nie bylo dla mlodej laski na pewno gdzies w hotelu, restauracji czy cos potrzebuja kelnerek sprzataczek recepjconistek na kasie gdzies czy w sklepie czy na rynku czy cos cos sie znajdzie chodz i pytaj o prace i kochaj gołębie nie jedz ich

nie jem golebi, choc ponoc maja najzdrowsze mieso czy rosol jest z nich zdrowy no,w kazdym razie- dla mlodej laski tzn? no i jak, osobiscie czy posylajac cv?

Gość to smao mam
Nie ma znaczenia, co to za miasto, chyba ze Wawa, w kazdym innem jest wielki problem z praca. Nie moiwac juz o tym by moc z pensji odkldac na mieszkanie czy wziasc kredyt. Mlodzi teraz maja przejebane. Chya ze ma sie ustawionych rodzicow lub nie wiem-jakies mega kwalifikacje.

Gość mnbvcxbvc
NIE MOW TAK NAWET! GOLEBIE NIE SĄ ZDROWE! GOLEBIE CHCĄ ŻYC!!!!!!!!!!!!! PS. nie wysylasz cv i dziwisz sie ze nie masz pracy? zacznij od ogloszen, wysylaj gdzie sie da cv a jak sie nie odzywaja, czasme dopiero po tygodniu moze ktos sie odezwie to przejdz sie po sklepach hotelach restauracjach popytaj czy nie potrzebuja pracownikow, czasme kartki w kslepach wyswieszone przyjme pracownika mlodej -mowisz ze masz 23 lata to jestes mloda.

wysylam cv gdzie sie da, ale narazie cisza, szczerze to watpie ze dostane jakakolwiek prace, chyba faktycznie przejde i popatrze po sklepach, bylam na rozmowie nawet, ale dwalai mi 1000zl, a jako obca musze sie tez tu utrzymac, wiec 1000 to stanowczo za malo

Gość mnbvcxbvc
glupia wez se pokoik to dasz rade za 1000 , zawsze mozesz dorobic gdzies jako hostessa czy co albo dawaj korepetycje z czegos co umiesz, albo nie wiem.. nie zginiesz ktos cie zawsze odratuje mozesz tez poszukac nawiniaka co cie bedzie finansował

nie utrzymam sie z 1000zl, pokoik tzn. miejsce w pokoju, 500 zl, moje nowe hobby miesiecznie 500 zl (studia) i moge sie zywic powietrzem

a poza tym, naiwnego w jakim sensie? sponsora? nie mam warunkow, faceta nie chce

wyglada to tak, jakbym sie migala od wszelkiego zajecia, ale musze sie utrzymac, od rodzicow nie dostane. Jeszcze jestem tak zadluzona, ze chyba bede musiala sobie strzelic w lep. A Krk, to najblizsze wieksze miasto, u mnie nie ma zadnej pracy, juz pytalam, szukalam.

Gość a co umiesz
???

obawiam sie ze niewiele, dotychczas pracowalam w biurze...

Gość mnbvcxbvc
w krakowie na pewno znjadziesz na korki nie masz warunkow? co ty glupia? kto do ciebie przyjdzie? sama polatasz po ludziach, bo ludziom sie nie chce przychodzic na korki do kogos wola jak studentka przyjdzie do ich wygodnego dzieciaka..

nie, na sponsora nie mam warunkow na korki, kurwa ja nic nie potrafie, z czego mialabym dawac korki,z umiejetnego wychodzenia z depresji jestem do bani, faktycznie, nigdzie mnie nie przyjma dzieki 🖐️

Gość mnbvcxbvc
glupia jestes ja tez nic nie umiem a jakos zyję haha na studiach staraj sie o stypendium naukowe od nasteonego semstru, o stypendium socjalne moze pokoj w akademiku dostaniesz to taniej wyjdzie i bedziesz mogla podjadac koleżanki

ja jestem strasznie glupia, nic nie potrafie,doslownie nic,powinnam zdechnac, nie wiem po co tacy jak ja zyja nie dostane stypendium socjalnego, poniewaz nie spelniam pewnych warunkow i ja sie wybieram pracy szukac, hahaha, do gnoju a nie do pracy w miescie

Gość jaka głupia
ja Ci powiem jak to się robi: podstawą w szukaniu pracy jest nie mieć oczekiwań finansowych. Bierzesz co dają i pracę masz.

dalej tu jestem ;] ale jakdaja marne 1000 zl,tojak zyc ?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa78999
a jakie masz wykształcenie?

lic. prac socjalny:/ wiem

Gość jaka głupia
agencje pracy zatrudniaja wlasnie takie osoby jako rekruterów

naprawde? nie wiedzialam,myslama ze jestem skazana na osrodek pomocy spolecznej.. wylacznie

wlasnie nie jestem bezposrednio z duzego miasta, mieszkam w okolicach i to jest jedyna droga do zdobycia jakiejkolwiek pracy, jednak to sie wiaze z dodatkowymi oplatami za mieszkanie, wiec nie wiem czy znajde ta prace odpowiadajaca tym warunkom

nie martw sie, wierze w ciebie, tez sama niewiele umiejac znalzlam prace dla siebie, nie idealna ale da sie utrzymac. nie zalalmuj sie przeded wszytskim. masz lic z pracy socjalnej - to znaczy ze masz jakies studia za soba a mowisz ze nic nie umiesz. czesto prace dostaje sie po znajomosci wiec popytaj wsrod ludzi z twoich bylych studiow czy nie maja jakis info o pracy dla ciebie.. poza tym, poszukaj sobie w necie moze jakies forum dla ludzi po pracy socjalnej , dowiesz sie jak oni pracują, gdzie mozesz szukac pracy. ogolnie to startuj wszedzie i nie licz tez na wielkie płace. moze bedziesz musiala 2 etaty ciagnac zeby starczylo tez na studia. moze w wolnym czasie popilnujesz komus dziecka, opieka nad staruszka czy cos, troche gr wpadnie.. nie zalalmuj sie przede wszytskim. bo w duzym miescie praca zawsze sie znajdzie zwlaszcza ze studneci sa chetniej przyjmiowani do pracy bo pracodawca jakies mniejsze podatki za nie czy cos odporwadza.. a tak ps. czlowiek po studiach powinien byc troche bardziej obrotny, a nie siedziec i plakac ze nic nie umie, jak ty nie umiesz to kto niby umie ? kot w smietniku?

solterona- dzieki, naprawde dziekuje,napisalas wiele bardzo madrych i fajnych rzeczy dziekuje! :)