Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliszkaaaaa

jakie warszawskie kluby wybieracie?

Polecane posty

Gość modliszkaaaaa

Moja trójka: 1. Opera Club - piękne dziewczyny ( w tym ja ;D), fajni faceci, wspaniała muzyka (ah, ten saksosfon i flet...), piękne wnętrze. Żal mi czasami ludzi, których facet z bramki nie wpuszcza. Wyjątkowy buc. Druga denerwująca rzecz to chamy, które potrafią podejść do dziewczyny i zapytać bez ogródek... no wiadomo o co. 2. Dekada - miejsce dla starszych ludzi, 30+, ale fajny klimat i muzyka. Lata 70, 80, 90. Można się świetnie wytańczyć. Również zdarzają się chamy, co to myślą, że przerucha się z dziewczyną za malibu. 3. Remont - oczywiście za piwne czwartki i karaoke. Świetna zabawa z paczką z uczelni. Polecam ;D A wy? Co polecacie?

Gość modliszkaaaaa
Mam jeszcze 3 godziny i dlatego mnie natchnęło na temat ;D

Gość modliszkaaaaa
Wi Olka - zgadzam się, ale nigdzie, ale to nigdzie nie spodobala mi się muzyka i wnętrze jak tam. Nawet w Utopii.

Gość modliszkaaaaa
Nikt nie podzieli się opiniami?

więc ja wole sobie pójść do szlafroka i wypić drina w dobrym towarzystwie niż patrzeć na jakichś obwiesiów i frustratki które szukaja łatwej kasy :classic_cool:

Gość modliszkaaaaa
Pewnie o Show Life chodzi, ale to spęd studentów. Byłam tylko raz. Słabo.

Gość modliszkaaaaa
tfu, Show Club ;p Wi-Olka. Ja tak odreagowuje stres. Słuchając tego hałasu, patrząc na te obleśne czasami obrazki ;p

Gość a ja uwielbiam TORO
i ETERNAL :)

Gość modliszkaaaaa
Może się wyraziłam. Ruch jest czymś, co pozwala się odstresować. Ale w takie miejsca chodzę po to, żeby pomyśleć, pozastanawiać się nad swoimi sprawami, poobserwować ludzi.

Gość Xavierne96
wydaje mi sie autorko żeś wiesniara nikt przy zdrowych zmysłach nie lubi remontu... miejsce dla studenciaków, łachmaniarzy, dresów, prawiczków :O el presidente - piwo za 15 zł :D :D + nowobogackie chooye również ze wsi i panowie po 40 którzy obmacują paszczurowate studentki nachlane jednym piwem punkt - wpuszczają wiecej niz należy , ciasnota, smród, podłoga sie lepi nie powiem co polecam bo tam bywa elita ale widzę że nikt nie wymienił a ja wiesniakom nie zdradze gszie sie bawi miasto ;)

Gość Xavierne96
kolejne beznadziejne to medyk proxima 1500 m trzy kolory

Gość modliszkaaaaa
Dobrze zauważyłeś, Remont to miejsce dla STUDENCIAKÓW, bo studentką jestem. To miejsce, gdzie idę ze znajomymi z uczelni, żeby pogadać, posiedzieć, powygłupiać się, pośpiewać karaoke. Nic więcej. Nie pójdę przecież z kolegami, którzy mają wygląd łachmaniarzy do Platinium. Oczywiście są fajni, ale NIE pasują wszędzie.

Gość ddngfjngjkgfnd
Byłam w Enklawie, 70, Masce, Space, Operze, Hunters, Capitolu... ALE nie ma to jak domówka :)

Gość modliszkaaaaa
Xavierne96 - i nie będziesz oryginalny/oryginalna, bo na pewno byś chciał/chciała wymienić Platinium, Capitol, Eve. Ale tu chodzi o to, żeby wybrać coś z każdego przedzialu klasowego. I tego niższego i wyższego.

Gość Xavierne96
nie :) nie kojarze nawet tych trzech, no oprócz Platinum.Ale te co mam na mysli nie bede wymieniać raz żeby nie robić reklamy a dwa że nie chce tam tłumów , poki co przychodzą fajni ludzie nie żadne bufony , puste paniusie , które uważają sie za super laski :o "modliszkaaaaa Moja trójka: 1. Opera Club - piękne dziewczyny ( w tym ja ;D " :O :O :O dlatego oszczędze sobie ujawniania ...

Gość ptasiek nastroszony
z klasa i kiasa to sie bawia w HARENDZIE

Gość modliszkaaaaa
Xavierne - czuć, że masz jakieś kompleksy :) pozdr. a swoją drogą ciekawe jak mogłeś/mogłaś nie słyszeć o eve, skoro to jest obok Platinium :) hehe

Gość italio1
Dobry klubik to dobra impreza a polecam tez zerknac na www.youryou.pl :) moze tam cos znajdziecie..

Gość Yagoda65
Hula-kula – ze względu na swietne imprezy i klimat. Pzoa tym nei ma problemow z dojazdem bo to scisle centrum Warszawy.

Gość Anelle R
Olaboga, ale jedziecie po tych wszystkich klubach. Ja w połowie nawet nie byłam. Na pewno zgadzam się co do Hulakula – chociaż bywam tylko w czwartki, to atmosfera wtedy jest super.