Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość observatore___forumeeee

wiecie co wam powiem. coraz powazniej zastanawiam sie czy by sie nie zapisac na

Polecane posty

taniec.... wczoraj bylem z kolega na piwku i mi opowiadal ze zapisal sie na salse...akurat w tej grupie gdzie on sie zapisal wszyscy ktorzy tam tancze sa sami (przynajniej na zajeciach).na zajecia pprzychodza bez pary...no i mowi mi ze dwie laski go podrywaja usilnie, jedna przecietna 5/5, druga fajna 7/10 (wedlug jego tabeli atrakcyjnosci). akurat on ma dziewczyne i chyba nie bedzie korzystal... a nie obrazajac go to nie jest za szczegolnie przystojny, takze jesli jego rwa to mysle ze tez bym mial spore szanse...bo tak sobie mysle ze moj przegryw(w postaci braku dziewczyny) w duzej mierze wywodzi sie z tego ze niby jak mam kogosc poznac skoro glownie siedze w domu, a jesli juz gdzies wychodze, do jakiejs grupy to zwykle sa to sami faceci(gra w pilke, treningi bokserskie, wyjscie na piwo z kumplami, szkola itd.) no pratycznie obracam sie wwsrod facetow...a na takim kursie to pewnie 90% to kobiety. jeszcze jakbym sie nauczyl fajnie tanczyc(kompletnie nie umiem) to jeszcze bym zwiekszyl swoje szanse.... co myslicie??

ale z drugiej strony mam ponad metr w pasie, wiec pewnie i tak zadna mnie nie zechce...

Gość megaZdzira
jak się nie zapiszesz to ci spuszczę wpierdol..... nawet o tym n ie myśl!!!

Gość fergii oho
taniec zbliża, dobry pomysł

boje sie ze zadna z dziewczyn na kursie nie bedzie sie chciala nawet na mnie wysrac, nie mowiac o tanczeniu...

Gość kociao
:classic_cool: