Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdsperowanna żonnna

JAK OCENIACIE MÓJ WYCZYN? ZROBILAM DZISIAJ TAK NA ZŁOŚĆ MĘZOWI

Polecane posty

Gość zdsperowanna żonnna

Moj maz wyszedl dzisiaj nieobieral telefonow. odwalal mi juz takie numery ze wracal z imprezy na drugi dzien.wiec tym razem postanowilam go ukarac i porwalam mu skórzane fotele w jaguarze. najgorsze ze tym razem wrocil do domu tylko sie spoznil.

Gość keeeshhhha9999
ja porysowalam auto bylemu

Oceniam go chooyowo :O Ja bym po prostu też zabrała się z koleżankami na imprezę i nie odbierała tel nie uprzedzając gdzie z kim idę... a tak nie będziesz miała na waciki bo trzeba będzie fotele wymienić 🖐️

Gość zdsperowanna żonnna
mamy dziecko odpada ja musze byc w domu

Gość CHUYEC
Typowa żonnna :classic_cool:

nie wiem czy taka typowa jakas to nauczka napewno ale auto wasze wspolne chyba

Gość zdsperowanna żonnna
to ze bym go nie wpuscila zaden problem poszedlby do kolegi impreze by sie przedluzyla o kolejny dzien

no to bys go nie wpuscila jakby mial zamiar wrocic. ale drugiej strony to go sobie slabo wychowalas ze nawet mial by czelnosc sobie wrocic na impreze wiedzac ze jestes zla. koles zapewnie nie uswiadczyl konsekwencji swoich czynow? faceta to trzeba krotko i najlepiej za morde ;)

Gość zdsperowanna żonnna
jak sie wkurzalam to on najchetniej by wychodzil z domu. w 8 m-acu ciazy bylam to potrafil wyjsc na impreze i wrocic na drugi dzien teraz juz tak nie robi ale punkalny nie jest, telef nie odbiera, jak odboerze mowi ze za 5 min bedzie, a wraca po godzinie lub 2. moj maz twierdzi ze i tak jest nazywany pantoflarzem przez swojego kolege (chlopak skonczyl fizyke) a codziennie na piwko a weekendy to obowiazkowo a zona z dzieckiem w domu.

Gość zdsperowanna żonnna
jak go raz nie wpuszczalam przez tydzien obczyscil kase z konta, spal tesciowej a ona pisala mi esy ze ''sama sobie komplikuje''

Gość zdsperowanna żonnna
własnie nie ma konsekwencji a jakie moze miec konsekwencje? jestem młodą żoną nie obytą

Gość zdsperowanna żonnna
jest afera, kłocimy sie, dzien dwa ciszy i potem wraca wszystko do normy. jak wroci po imprezie nie tak jak trzeba to potrafi wyjsc kiedy krzycze

Gość zdsperowanna żonnna
jak mam go wychowac? ile razy w miesiacy wychodzi twoj maz z kolegami? czy to normalne ze po pracy ida na piwko? na weekendzie imprezki?

Gość zdsperowanna żonnna
ja wychodze 2x w miesiacu do baru z kolezanką, na dyskoteke to puscil mnie 2 razy w ciagu 2 lat.

Gość zdsperowanna żonnna
umawiamy sie na 12 on przychodzi o 2, wczoraj mial tylko wyjsc na 2h tyllko pogadac z kolega na 22,30 mial wrocic, a wrocil o 23,55 po moich 20 telef

Gość zdsperowanna żonnna
do baru pozwala mi isc ale na dyskoteki juz nie

Gość zdsperowanna żonnna
mam przejebana sytuacje mieszkam blok obok rodzicow i oni jak wiedza ze chce isc na disco to zaraz afera ze 24l za stara i wyrodna matka.

Gość zdsperowanna żonnna
nie wpuszczenie go to tylko na reke dla niego pojdzie dalej. jednak zniszczenia to najlepsza kara w moim przypadku