Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nozyczkib

doswiadczone dziewczyny, mezatki, wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość nozyczkib

chce poruszyc temat udanych zwiazkow i dobrego faceta, chyba wiekszosc dziewczyn chce miec fajnego partnera, ktory bedzie kochal, szanowal, pomagadal w domu, przy dzieciach.nie wiem jak wy, ale gdy odrzucam takiego, tak mi sie wydaje, dobrego faceta, bo nie iskrzy, nie pociaga mnie intelektualnie, z charakteru, sposobu bycia, to mam wyrzuty sumienia. ulegam chyba tym kafeteryjnym tekstom, ze kobiety szukaja damskich bokserow tak naprawde, ze chcemy cwaniaczka, ktory bedzie z nami pogrywal, a przeciez to nie tak!nie chce tkiego faceta, ale czy ja nie za wiele wymagam?czy mozna polaczyc pociag fizyczny, z nadawaniem na tych smaych falach, i dolozyc do tego jeszcze odpowiedzialnosc, szacunek, troske o wspolne dobro? czy moze trzeba byc z tym dobrym facetem nawet jesli to nie to?

Oczywiście, że można połączyć. Dobrego faceta poznasz po tym, że szuka dziewicy i nie spieszy się z seksem.

Gość nozyczkib
no no, a ktos, kto zyje w realnym swiecie sie wypowie?

Gość racjonalny
Prawdę mówiąc to to o czym piszesz jest czymś, co spotyka się ale jednak w mniejszości. Tak mi się wydaje z obserwacji mojego najbliższego otoczenia. Idealnych ludzi nie nie ma. Dlatego, nieustane poszukiwanie kogoś takiego jest męczące. Poza tym teraz potrzebne jest Ci to a za 2-3 lata to. I tak ciągle coś nie będzie pasować. Ciągle coś będzie nie tak. Jak za dobry facet to źle, jak za zły to źle, jak jest aktywny seksualnie to dla jednych ok a dla drugich problem bo zbok. Reasumując. Nigdy nie będziesz miała tego, co chcesz. Albo bierzesz to co życie Ci da albo zostajesz z niczym.

Żyje w realnym świecie. Po prostu sie nie kurwie na prawo i lewo i mam swoje zasady. Nie wszyscy sa latawicami.

Gość dfdsdsdfdfdfdfdfdf
mnie moj akurat bardzo pociaga intelektualnie bo jest bardzo inteligetny. nie moglabym byc z kims kto po prostu jest glupi mimo ze ma piekne cialo.

Gość prosta rada............
chcesz dobrego faceta? przyjrzyj sie rodzinie z jakiej pochodzi. zauwaz, jakie sa jego relacje z matka, jak sie do niej odnosi. nawet jesli jest typem cwaniaka, nawet jesli jest typem drania.... jesli w dziecinstwie otrzymal milosc to bedzie ja umial dawac w zyciu dojrzalym, jesli nauczono go szacunku i wpojono mu pewne wartosci to bedzie umial wedlug nich zyc. bycie spokojnym mezczyzna, wydawac by sie moglo poukladanym nie przeswiadcza o byciu dobrym partnerem. bycie ,,draniem,, rowniez nie swiadczy o byciu zlym partnerem. osobiscie optuje za typem faceta z ikra pochodzacym z normalnej rodziny, bez patologii, umiejacym sie dobrze relacjonowac z matka, ojcem, rodzenstwem.

Gość nozyczkib
no mam nadzieje, ze istnieja takie miezanki, potrafiacesie bawic, troche szalone, temperamentne ale jednoczesnie wyciszone kiedy trzeba... jajuz wiem, co mi nie odpowiadalo w tym "dobrym" facecie, ktorego odrzucilam, mial wszedzie takie samo spojrzenie,zero iskry, jakiejs...mysli?hcoiaz glupi nie byl, pukladany, ale takie (przeraszam Cie)tepe spojrzenie? nietstey, chyba tak:O

Mylisz się. Już dawno temu bym nie był prawiczkiem jakbym chciał. Ale czułem, że to nie to i czekam na wielką miłość.

Gość doktor no
"jak bym chciał, to bym nie był", nie pogrążaj się, myślisz, że ktoś w to uwierzy? masz rację autorko, jeżeli nie ma choć maleńkiej iskry, to nic z tego nie będzie ale czekac na wielki wybuch uczuć, to jednak naiwność

Gość doktor no
dobre :D, żalosne ale jak na twoj poziom olbeci :)