Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda to ja

moja suknia - oceńcie jak wy umiecie najlepiej ;)

Polecane posty

suknia piekna i wyszczupla,tylko mi nie podoba się jedno ramiączko,wolę 2 albo wcale,ale to jest mój gust

Gość panna młoda to ja
ramiączko mi się też nie podoba :) zagadalam z krawcową w salonie i zrobi odpinane :) w ostatniech chwili pewnie zadecyduje czy je zostawie czy odepne :]

Gość staszkaAvi
Sukienka przepiękna, sama za 2 tygodnie wychodzę za mąż i w mojej subiektywnej ocenie najpiękniejszy bukiet jest z białych kwiatów i tylko kwiatów, bez zbędnych ozdobień i zieleniny. Na pewno masz jakiś bukiet upatrzony, taki który Ci się podoba. Nie wierze że nie ma takiego.

Gość panna młoda to ja
mam upatrzone już bardzo bardzo wiele i po prostu się w tym zaczynam gubić. za dużo rzeczy mi się podoba. na dzień dzisiejszy jestem na etapie bukietu z kremowych rozwiniętych róż, bez liści i żeby były one mocno ściśnięte do siebie a łodyżki owinięte jakąś wstążką. wg mnie to by dość nieźle pasowało. problem w tym, że akurat różą jest moim najmniej ulubionym kwiatkiem aje jakoś wizulanie najlepiej się komponuje. co wy na to? w sukni jestem zakochana. to druga suknia, którą przybmierzyłam. moj facet powiedział, żebym juz wiecej nie szukała :) także mi miło, że się podoba. wydawało mi się, że trzeba tych sukienek przymierzyć z 50 i troche mam niedosyt w mierzeniu :)

Gość staszkaAvi
do róży podobna jest eustoma, sama z tych kwiatów zamówiłam bukiet.

jest ładna :) a mi się wydaje, że fajniej by wygladała jakby miała dwa takie same ramiaczka, bo te ramiączko jest bardzo efektowne, ale tak jakoś niefajnie samo wyglada..