Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniama siostre

Jak wybić siostrze araba z głowy ?

Polecane posty

Gość Aniama siostre

No właśnie jak.? Wiem , ze będzie nieszczęśliwa , różnice kulturowe Muzulmanin- chrześcijanka są moim zdaniem nie do przeskoczenia .

Gość wstyd i hanba co ty gadasz
ehh,daj jej zyc swoim zyciem i sie odpierdol ;)

Gość Liselotte
kup debilce film "Tylko z moją córką".

Gość eF23
wyluzuj, przeleci ją i sam jej się wybije z glowy..

Gość pissing37
nic nie zdziałasz... jej wolność, jej życie, jej błędy jesli je popełnia i jej będą łzy, każdy musi swoje przeżyć..

Gość Aniama siostrę
Dam jej żyć jak zmadrzeje ,a dopóki nie zmadrzeje , to nawEt młotkiem spróbuje jej tego araba wybić .za dużo naogladalam sie takich związków zagranica. Zanm ta książkę , " tylko razem z córka " , wiem , ze jest jeszcze 2 cześć , ale teraz mi tytuł z głowy wyleciał . Jednak , dobrze mówisz wypożycze jej te książki , musze tez jakiego reportażu poszukać , filmów. Mam wrażenie , ze ona niedowartosciowane jest po związku z Polakiem ( oni przy arabach , mało wylewni. ) .pare ciepłych słowem i ja zbajerowal . Musze jej jakoś samoocena poprawić to może zmadrzeje .

Gość Aniama siostrę
Koleżanka by mnie obeszla, ale siostrze nie dam zmarnować życia.

Gość Pani Olaaaaa
Mnie tez "zbajerowal" taki jeden Arab... i to bylo najlepsze co moglo mnie spotkac w zyciu :) Bardzo sie kochamy, tworzymy bardzo udane malzenstwo. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Czy wszystkie kobiety, ktore wyszly za Polakow sa szczesliwe? Tutaj nie ma reguly, wszedzie sa dobrzy i zli ludzie. Problem w tym, ze ludzkosc jest tak skonstruowana, ze lubi sensacje, negatywne wiadomosci, lubdzie lubia wiedziec, ze komus wiedzie sie gorzej ... dlatego tyle jest ksiazek i programow o nieszczesciach i dramatach... gdybym ja napisala ksiazke o moim zyciu, o tym, ze jestem szczesliwa z Arabem , nikt nie chcialby tego czytac...czy ktos chcialby obejrzec taki nudny program, bez przemocy, problemow? Moze i ktos by chcial, ale propaganda medialna...o.k.. to juz jednak inny temat. Jestem przykladem na to, ze mozna byc szczesliwa z Arabem i sugerowalabym abys dala siostrze spokoj, bo mozesz pozbawic ja szansy na milosc i szczesie...