Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mebrne

byłam w biedronce w potarganych włosach i bez krzty makijażu

Polecane posty

Gość mebrne
czgikagoł

Gość mebrne
i jak pech to pech, przy kasie siedział mój ulubiony kasjer, na plakietce miał Mariusz, przystojny, choć czuć było od niego rybą:( i paznokcie miał lekko zapuszczone chyba od buraczków ale przy moich pryszczach to może szczegół, jak go poznać???

Gość 42143813281
zapomnij kasy na zakupy i iech zalozy za ciebie to potem mu oddasz lub powiedz niech na paragonie napisze ci nr konmtaktowy lub w pore desczowa wez idz do biedry i nie bierz parasola i spytaj czy ci pozyczy parasol

Gość mebrne
to był podszyw :o ale fakt koleś na kasie nawet był przystojny i zerkał na mnie zalotnie :P ale ze jestem suką bez uczuć to zgrywałam niedostępną nawet słuchawek nie wyciągnęłam z uszu.

Gość mebrne
jej!!! przestań podszywie! to z Mariuszem to prawda, nie odważę się tak zakombinować przy kasie, zresztą on mi nie podaruje tej kasy co nie? bo ich rozliczają, nie mam pomysłu, myslałąm zeby się zaczaic jak będzie kończył pracę i tak niby wpasc na niego albo wysypac coś, np. ziemniaki z siatki, no chyba pomoże?

Gość mebrne
i tak ze sluchawkami na uszach i kamienna twarza zrobilam mu loda na zapleczu za co dostałam dodatkową paczkę chipsów o smaku bekomu moich ulubionych

Gość mebrne
a tam pierdolicie najlepsze czipsy z biedronki to te grubo siekane o smaku szynki i sera pycha :P mój podszywie któryś tam czy wiesz ,ze osoby które używają więcej niż 2 wykrzykników prawdopodobnie mają problemy psychiczne ?

Gość mebrne
mnie dziś zaczepił tylko żul z zajęczą wargom z pytaniem czy mam papierosa. miałam ale mu nie dałam bo fajki są drogie 11.20 za 20 marlborasów ? toż to skandal !

Gość rrrrrrrrr
wlasnie ze poprawnie uzywa sie 1 lub 3 wykrzyknikow nigdy 2

Gość mebrne
pokaż mnie gdzie wyczytałaś ,ze używanie 2 wykrzykników czy tam znaków zapytania jest niepoprawne.

Gość puste mam tylko kieszenie
!!! :classic_cool:

Gość mebrne
nie liczy się bo zrobiłaś to specjalnie 🖐️

Gość rrrrrrrr
juz niepamietam, ale serio tak jest, 2 wykrzykniki czy znaki zapytania jsa traktowane jako blad interpunkcyjny

Gość mebrne
skończ waść wstydu oszczędź. jak nie masz argumentów udowadniając twoją tezę to zamknij twarz i nie pouczaj innych 🖐️

Gość puste mam tylko kieszenie
Jak już to zrobiłem

Gość rrrrrrrr
dobra spierdalaj,sie przyczepila , uczesz sie czupiradle🖐️

Gość mebrne
haha czyli jednak jesteś jebnięta :classic_cool: jesteś najlepszym ( no może nie przesadzajmy ) dowodem na udowodnienie tej teorii 🖐️

zerkał na mnie zalotnie tobie się wydaje , że zalotnie a on sobie myślał - mogłaby sie chociaż uczesać , co za neichluj :P