Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqqewq

w co inwestowac- temat dla inteligentnych:)

Polecane posty

Gość ewqqewq

słuchajcie w co inwetsowac kase? wiadomo w nieruchomosci, w złoto, w co jeszcze? moze w monety? jak mysllicie? na czym jest wmiare łatwo zbic kase?

Gość puste mam tylko kieszenie
Na pewno nie należy inwestować w kobietę bo ta może zwyczajnie się wyprowadzić :classic_cool:

Gość tylko 10 wpisów
napewno nie w kobiete

Gość tylko 10 wpisów
ahahahah :D .. puste mam tylko kieszenie -

Gość moiasijdihdj
w jakie nieruchomosci? inwestuj w ziemie i to taka nieodrolniona.najlepiej w jak najnizszej klasie..przetrzymaj kilka lat i sprzedaj na dzialki.

Gość puste mam tylko kieszenie
jakby dziwka zarabiała 2000 tys dziennie to nie wiem ile by jeden raz kosztował. Nie śpieszcie się tak bo piszecie głupoty.

Gość ewqqewq
kużwa serio pytam. no wlasnie o ziemi tez myslalam. to tez moze być niezle. co jeszcze? w co wy inwestujecie?

Gość Zona zauwazyla, ze masz ja za
ropa naftowa :), ale na to nie masz kasy zapewne. Jeśli nie masz zbyt dużej ilości kasy to zainwestuj w fundusz akcji, np do PKO wpłać, ryzyko utraty kasy jest zawsze, ale teraz akcje są tanie.

Gość dxghjyujkyu
podobno cos co nigdy nie traci na wartosci to DZIEŁA SZTUKI i w to warto inwestowac

Gość zlotko zlotunio
w zloto, dziela sztuki dobre, ale nie sa niezniszczalne, a zloto bardzo zyskuje ciagle na wartosci i jeszcze bedzie zyskiwac

Poza wyżej wymienionymi... - polecam inwestowanie na Forex, choć to nie zabawa dla każdego, nie każdy się w tym odnajdzie. Ryzyko jest ogromne, ale i zyski mogą przekroczyć najśmielsze oczekiwania :) tyle, że czeka Cie na początek min. kilka miesięcy nauki. - o ile dysponujesz większą gotówką polecam inwestowanie w CONDO - sposób dalece bardziej bezpieczny, właściwie bez ryzyka i bez żadnego wysiłku i dodatkowo masz jeszcze miejsce na darmowy wypoczynek w ciekawym miejscu :) Stopa zwrotu z inwestycji w zależności od lokalizacji i klasy lokalu w granicach 10-20 % rocznie i niczym się nie zajmujesz, tylko wykładasz kapitał. Z czasem oczywiście zarabia się też na wartości samego lokalu. Dla porównania przeciętna stopa zwrotu z wynajmu mieszkania ok. 5-7 %, więc Condo daje co najmniej 2-3 razy większy zysk 🖐️

Kup ziemię... zasadź las :) poczekaj kilka lat aż urośnie i sprzedaj :) Ja mam zamiar inwestować właśnie w nieruchomości ;)

jezeli zależy Tobie na szybkiej kasie to zainwestuj w narkotyki ... A tak poważnie to inwestuje sie kasę w coś co zna sie od podszewki, chyba, ze ma sie miliony to myślą za inni ludzie a my tylko wykładamy kasę

Gość zerozerozero
ja inwestuję w kruszce, głownie w srebro, również na forex i mam serwis internetowy, więc jest trochę grosza z reklam.

kup ziemie i zasadź las , za kilka lat sprzedaj drzewo!!!!!!!!! Ty chyba nie wiesz o czym piszesz wartościowe drewno tj dąb, jodła żeby nadawało się do wycinki potrzebuje ok 50-80 lat, także zdąży się już 10 razy w grobie przekręcić

w nieruchiomosci, ale za granica, bo w PL to raczej sie nie oplaca w nic inwestowac, chyba ze otworzyc firme i miec tania sile robocza, a sprzedawac za granica :(

Gość edc56
Ci którzy by chcieli działać na forexie lecz mają słabe nerwy, lub mało czasu (oj trzeba się na te wykresy patrzeć cały czas). Mogą zautomatyzować sobie handlowanie na rynku forex poprzez taką oto platformę. http://taktyka.zulutrade.com/ Działa to tak, że dobieramy całkowicie DARMOWE sygnały dostawców (dostawcy i tak na tym zarabiają, ale nie wgłębiajmy się w to).. Wyniki ich są oszałamiające. Dobrze ustawione konto pozwala naśladować ich poczynania a tym samym przynieść zyski od kilku do kilkunastu %, przy nikłym wkładzie z naszej strony.

Gość uzależniona*
Pewien milioner który zbił fortunę na forexie powiedział że jeśli sie nie wie w co inwestować to nie powinno sie tego robić. Myślę że miał rację.

Gość 123Majka
Inwestycja w złote monety to dobre wyjście. Nie dosc że mozna zarobic na samym kruszcu to znowu po jakiś czasie unikatowa wartosc samej monety bardzo procentuje. Co najciekawsze mozna je kupic w wielu miejscach np w http://www.emonety.pl/

w ruletke,bukmacherke,narkotyki. Ewentualnie handel sterydami ale musi byc duzy popyt w twoim rejonie na te ostatnie.