Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfkk

Jestem nudna , co zrobić zeby byc lubianą?

Polecane posty

Gość dfkk

a wlasciwie czym to zastapic,zeby nie odstawac od innych?

Gość LDZ
rób często laski zapoznawanym facetom, na pewno będziesz lubiana;)

Gość dfkk
nie kpij tylko udziel normalnej rady moze lubisz to robic ale nie znaczy ze kazdy taki jest;]

Gość LDZ
Zaproponuj znajomym wspólny wypad do klubu np. na koncert. Zrób coś szalonego wśród tych wszystkich szarych smutnych ludzi. A tak w ogóle to nie kumam co to znaczy chcę być lubiana?

Gość dfkk
Mam dosyc tego charakteru ktory mnie doluje a nie potrafie byc szalona,mam wrazenie ze jestem jakas glupkowata , jak widze wszystkich wesolych ludzi czy nawet tu na forum jak piszecie miedzy soba to zazdroszcze,ze tak nie potrafię...

Gość dfkk
poza tym ludzie daja mi energie jesli czuje sie wsrod nich ok ale wiem ze z wlasnej winy jest zle... kazdy sie dogaduje miedzy soba a ja nie umiem!!!:( co ja mam robic?

Nie ma na to jednego środka i recepty. Zaryzykuj, wychodź do ludzi, baw się, znajdź więcej znajomych, nie zamykaj się w swoim gronie tylko. Ludzie lgną do ludzi pozytywnych, wesołych i optymistycznych a nie do smutasów. Masz jakieś zainteresowania, robisz coś dla siebie, masz jakieś hobby? Najpierw Ty musisz być zadowolona z siebie i swojego życia, żeby inni też zauważyli w Tobie fajną i wartościową osobę.

Gość dfkk
dzieki,postaram sie rozwinac pasje... moze akurat sie uda...