Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

dziewczyny ktora z was ma implant antykoncepcyjny???

Polecane posty

Gość IMO13850
Gdzie się to wszczepia? Pokaż! :classic_cool:

Gość John Anderson
ma na mysli spirale o kształcie litery T

Gość one night in ibiza
ja nie mam, ale słyszałam same negatywne opinie

Gość one night in ibiza
żadną spiralę :o ten implant, to całkiem co innego

Gość IMO13850
Zdesperowana Domowa Żona "wszczepia sie w ramie! ma ksztalt i wielkosc zapalki.." Kolejny dzień - kolejne drobne rozczarowania. :classic_cool:

Gość IMO13850
Zdesperowana Domowa Żona "imo strasznie mi przykro ze nie ma owalnego ksztaltu wszczepianego w cycki haha. ale to tez jest do nadrobienia" Mi także jest przykro...chociaż raczej pomyliłem ten implant ze spiralą. :P bazienka "studiuje seksuologie" Zaczynam czuć pewną sympatię do Bazienki. :classic_cool:

mojej kuzynce wszczepili taki po porodzie w Anglii właśnie na przedramieniu w jej przypadku to ciagłe krwawienia hamowane podawaniem tabletek antykoncepcyjnych czyli jak dla mnie wielka porażka ona czeka juz drugi rok na cud chyba ja bym to w diabły już dawno wyjęła

sis mojego partnera ma implant. w przedramieniu wlasnie :) jest niewidoczny- chyba ze dotkniesz tego miejsca- wtedy wyczujesz. dlugosc zapalki a grubosc hmmm wg wykalaczki :P nie odczuwa zadnych dolegliwosci. jest zadowolona.taki implant dziala podobno 3 lata.

Gość one night in ibiza
Nie było mnie chwile. Co do negatywnych opinii: ciągłe krwawienie, plamienie stany depresyjne, narzeczony mojej znajomej już nie dawał sobie rady z jej zachowaniem. po usunięciu implantu wszystko wróciło do normy, regularne miesiączkowanie także

Założenie nie boli - jest na znieczuleniu miejscowym. Potem jak się goi uczucie jest trochę nieprzyjemne i trzeba mieć mocno bandaż zaciśnięty. Ogólnie dobra rzecz, tyle tylko, że czasami pojawiają się plamienia.