Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssIIIA

PŁYN EJAKULACYJNY; STOSUNEK PRZERYWANY - CZY JEST SZANSA NA CIĄŻĘ???????????????

Polecane posty

Gość sssssIIIA

Witam ! Dziś kochałam się z moim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę, która nie pękła. Jednak niepokoi mnie fakt, że wcześniej kiedy się "pieściliśmy" włożył swojego członka do połowy. Boję się o ten płyn który wydziela się wcześniej, przed wytryskiem. Jestem pewna, że wydostał się on zdecydowanie wcześniej, gdyż miałam go na dłoni.. Było to około 20 min przed włożeniem. Czy taki płyn wydobywa się tylko raz? Proszę o pomoc, bo mogę wziąć w razie czego tabletkę... Około trzech tygodni temu też współżyłam, wszystko było w porządku, gumka nie pękła ( nie zrobił tego we mnie )... Jednak po dwóch dniach pojawił się śluz brązowy o brzydkim zapachu.. Trochę się denerwuję, mimo, że minęło sporo czasu. Miałam wtedy dni płodne. Czy zrobić sobie test ciążowy dla pewności? Jestem strasznie przewrażliwiona, potrzebuję waszej rady... A do ginekologa się wybieram w tym tygodniu

Gość oj tak szklarska!
no to lekarz ci doradzi choć z doświadczenia ....hm...może się zdarzyć ale to tak jak w ruletce... pary się o dziecko starają miesiącami i nic, czasem od pieszczot kobieta zachodzi w ciążę, MOŻE się zdarzyć , musisz poczekać i zrobić test a next time MYŚL!!!! sex to nie tylko zabawa ale i ODPOWIEDZIALNOŚĆ

Gość sssssIIIA
Jestem pewna, że z prezerwatywą było wszystko ok. Sprawdzaliśmy, a nie zrobił tego we mnie... Używamy również prezerwatyw z substancją plemnikobójczą...

Gość nanana90
powiem tak. naprawde wszystko sie moze zdazyc. i tutaj nie chce straszyc ani wymyslac bajek. powiem jak bylo u mojej cioci. korzystala z wujkiem z gumek, nie pekla, nie zsunela sie, nie miala dziurki a ciocia zaszla...moze po prostu jak zakladali to dostalo sie przez rece troche plynu z penisa poprzedzajacego wytrysk. w szczegly nie wchodzilam az tak. po prostu niektorzy sa mniej a inni bardziej plodni. jesli dwie osoby sa bardzo plodne to nawet od pieszczot mozna zajsc. natomiast jesli facet zle sie odzywia, pali a kobieta co drugi miesiac ma owulacje albo chora tarczyce a o tym nie wie to nic dziwnego ze maja problemy...dlatego mowienie "oj tam, nie dramatyzuj. niektorzy staraja sie calymi latami" jest bez sensu bo widocznie sa malo plodni i tyle