Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezrobotnaniestety

ale mam dziś nerwicę powiem wam!

Polecane posty

Szkoda, ze nie wiedziałam kilku rzeczy wiecie. No ale... cóz... takie jest życie. Co ta rodzina królewska wiecie sobie nie wyobraża. Mam nadzieję, że potepienie wieczne ich spotka i tyle. Za Stanisława Augusta Poniatowskiego bo zaczęło się od niego, a królowa wiecie Anglii to brygidka i tyle. Żebyście nie myśleli, że ja jestem naiwna i tyle. Ja to wszystko wiem - zobaczcie ja jestem wyżej od tej królowej - i co teraz? Ja sobie mogę całą Anglią rządzić i sobie rządzę. I nie wiedzą jak. HISTORIĄ. Bo nie znają swojej historii i tyle. Ale okradziona jestem i sponiewierana tak, że nie ma o czym pisać i tyle. I temu całemu PIERDOLONEMU w łeb Karolkowi też się proces należy choć no skomplikowane to jest, ale takie rzeczy komuś robić? Miał się ten szmaciarz niemiecki zastanowić. No jedynie, że mają forsę. Takie świństwa robić :( Idźcie - ten facet jest warty wrzucenia go do szamba. Jeszcze się śmieje z Leppera - on powinien być zabity jeśli jeszcze raz przekroczy granicę polską i to samo w Holandii. On powinien mieć bana na te 2 kraje i tyle. I gdyby był kobietą to byłby brygidką - tak wam powie. I to jest NORMALNY gośc z NORMALNEJ rodziny - dajcie spokój. Jego nawet psychiatra nie wybada jaki on jest. Początek był straszny, ale to trzeba było aresztować królową, osadzić w TOWER i tyle. Bo dlaczego most londyński się nie liczy - zawsze się liczył. To przez królową. Na to był most Golden Gate - ten w USA. To wszystko się liczyło i znowu się liczy - ale nie no... coś strasznego i tyle. No wiecie zachować pozory też trzeba umieć. Nie wtrącam się bo powiedzą, że zawiszczę, ale... i tyle :( A poza tym ile kasy żeby sie sądzić z takimi ZERAMi ale jakbym wiedziała to bym była prawniczką i mogłabym w sądzie pracować gdybym wiedziała co mi zrobiła rodzina królewska i NIE TYLKO MNIE. I tyle. I byłabym adwokatem i tyle. Albo sędziną? Ale z tego w sądzie bym mogła pracować i dostałby 10 lat za to ten cały pierdolony Karol plus inne rzeczy - w sumie dożywocie albo kara śmierci. Bo jaka jest ta rodzina - taka. Wszystko jest przez służbę - prawda, ale po co komu polska służba. Brygida Szwedzka miała polską służbę i pięknie na nich wyszła. Nie wiemy - możeby ją własna matka zabiła i tyle. Bo wiecie mnie się bardzo prawo trzyma i mi nie dadzą rady. To jacy oni są? A Diana? Ja zawsze będę po stronie Diany. W końcu ileś lat tradycji, a po co komu ten rodowód - liczy się roślina i zwierzę i tyle.

Ja kiedyś napluję na tego Karola wiecie. I tyle. Karol Kot lepszy od niego. I tyle. taki brzydki, śmierdzący, obrzydliwy - jak on mógł, jedynie że ma te KOCIE DZIECI i zeżarł mi matkę - ciekawe czy z włosami. Dewiant, wariat - tak to jest jak się nie wychodzi nigdzie z chałupy całe życie. No chyba że do Polski - do Krakowa, no nie? Do takich jak on. A co on robi tak ogólnie w życiu BO W SUMIE jedyne co im zostaje to dobroczynność. to mogli zacząć od pieniędzy dla mnie. naprawdę. I nigdy nie przebaczę im tego - nie muszę. A dziecko diabła to sie zaczęło od Poniatowskiego, ale żeby tak sobie jechać na tym? I tyle. Bo caryca katarzyna II miała iść do brygidek. No to się nie musiała z każdym walić - to se miała z każdym dziecko zrobić i tyle. I koniec. Tak jak wielu innych ludzi i tyle. I ona chyba jest potępiona, a oni zaraz do niej dołączą. Bo ona się waliła z każdym - nie tylko z jednym i...tego nie doceniła, że w dupie ją mieli bo Niemka. To nie miało tak wyglądać. A Poniatowski przegrał z nią wiecie całą historią Polski I DURNYM KOŚCIOŁEM i Pan Bóg nigdy go nie da wiecie bo temu kościołowi w sumie w ogóle nie przeszkadzało, że tych magnatów nie było w Polsce. Absolutnie. Im ten kościól przeszkadzał bo mieli im pomoc. Dzieci mieli swoje a reszta i tyle :(

Powiem wam jednej rzeczy nie zrozumiem nigdy - co ten Zachód ŚMIERDZĄCY sobie nie wyobraża. Te wszystkie głupie rodziny. Rok 1683 i oni nie istnieją. Koran wszyscy czytają. Bo nawet te brygidki no to darujcie - Koranu nie czytają choć do Mahometa to już mają blisko i tyle. No ale... i dlaczego ja MUSZĘ ich popierac? Nie rozumiem za bardzo. Archeolog może robić BYLE CO BYLE GDZIE. Dlaczego akurat oni. Dziś jeszcze mają wodę a jutro? Co oni sobie nie myślą, nie? :(

Ta polska arystokracja to wiecie JEDYNY WYGŁUP to rok 1683 ale skąd oni mieli wiedzieć o wierze więcej. Bo mieli być bardziej tacy kumaci w wierze i dostrzec zbliżającą się ARABIZACJĘ zachodu, której uniknęli cudem - tak moralni moralni, ale nie - w sumie wiecie - tę arabizację by dostrzegli ale o wszystkie wojny Polski oskarżali magnaci czy arystokraci kościół. Że kościól nic nie robi z rolnictwem i takie rzeczy się dzieją. A regularne wojsko też by było do utrzymania ale po co - lepsze pospolite ruszenie, a co to taki żołnierz wart. I oni po napaści wiecie Turcji nie byli PROARABSCY a gdyby Turcja Polski nie napadła ZA WOLNOŚĆ RELIGIJNĄ to ta arystokracja prawdopodobnie by do USA ruszyła - co by im zostało. Albo siedzieliby MOCNO we Francji, a tak oni byli w tej Francji, ale niezbyt niezbyt wiecie. I tyle. Oni mieli MOCNO być w tej Francji. Bo widzicie - co dobrego z wojen? Nic. I tak by dziś byli w USA i by TAK COŚ ZNACZYli, a tak? Ostatni raz znaczyli coś we Francji i też w taki sposób, że nie rozumieli tego Francuzi. Głosił kościół, że w szatach chodzą francuskich - ciuchy ale to nie oni. Nie o to chodziło. tez, ale dosłownie im zawiścili. i tyle. I CO NAJWYŻEJ można ich dać na południe USA kiedyś i tam JAK DESZCZ BĘDZIE to mogą coś hodować i tyle. No nie tytoń, ale coś innego i tyle. Bo wszyscy myślą, że będą w Rosji - nie - za to że nie mieli w Polsce tytoniu choć tyle za te JEBANE ICH SZKOŁY , papieża i tak nie było to mogą być na południu USA bo zrobili ludziom w Polsce sieczkę z głowy jakby oni widzieli co tam działo to by im wiele wybaczyli - tam miała być telewizja i kręcić dokument jak USA sie dorabia i tyle. Wojna secesyjna jedna kpina i tyle. Bo zawsze byli słynni PRAWODPODOBNIE, że przejmowali się wojną secesyjną w USA i tyle. I wiecie oni mieli tam być na tym południu, im ktoś miał powiedzieć, że tam byle kto byle co robi. Się nadawali wiecie. Morze mieli - byle co mogli robić, kiedy tam też wszyscy ich - żeby było, że każdy - to w w wojsku. Tam mógł być każdy tylko oni nie mieli informacji, nikt ich nie potrzebował i GENERALNIE wyszła Kanada, albo PÓŁNOC USA, a miało być południe, a jak coś na południu to Am. poł. no tak nie miało być i tyle :(

Bo wiecie NIKOMU nie zależało na Polsce, nikomu, w USA tylko sie bogacili i mogli być na południu bo UNIEZALEŻNIALI GB od Chin, ale pewnego dnia stwierdzili starczy - wyrzucili herbatę do morza i zaczęli całkiem swoje robić. Taka prawda. Po co im herbata jak nie ma deszczu i zrobili USA wiecie czemu? Podatki mówili - nie, żeby się nikt nie dowiedział jak bawełna pięknie rosła na południu i tyle. I do Chin wysyłali bawelnę żeby tanie ubrania mieli. Tak mówili, a sadzili tytoń i sprzedawali do GB, miała być herbata i OGRYWALI Chiny GB - tak chyba było, a miało być, że pomagają im Chiny mieć bla bla bla wiecie - ale nie o to chodziło. I tyle. No i dziś pełno Chińczyków w USA i każdy co oni tam robią - to angielskie. Co wy? Jak nie Indianie to Chińczyki i tyle. Tam miały być herbaty PODOBNO - no weźcie sobie mapę USA - kaj to sadzili tę bawełnę. W wyobraźni. Cyganili równo. A jakieś krzaki rosły - skąd wiesz, że to bawełna. Białe takie - dymek i tyle.

ci polscy arystokraci sie tam mieli WRYĆ i tyle. I DO DZIŚ by coś znaczyli. Już by dawno w miescie byli i w Polsce by znaczyli, a tak kto znaczy? Jakieś ostatnie głupy z kafe _ chicago z wojen. bez sensu. Z jakich wojen? Z wojny secesyjnej - ale wojna - o deszcz :(

Polscy arystokraci mieli być NA POŁUDNIU - ci żołnierze nasi też tam mogli być, ale ONI - ta grupa mieli być na południu i pasowało i wszystko grało I CHOĆ TYLE mógł im pomóc I SOBIE TEŻ ten durny polski kościół katolicki gdyby choć MINIMALNIE przejmowali sie żarciem, ile tu jest marnotrstwa , wszystkiego bo kiedyś oni to będą wiedzieć jak to miało być,że wszystko przez głupich Niemców i to jak oni leżą wiecie choć od początku w Polsce wszystko było żle i teraz no... ale zostaje to samo - wziąć się za rolnictwo. Choć... to już nie to samo co kiedyś i tyle. Ale dobrze wziąć sie za rolnictwo, z tego żyć to jest wielki sukces i tyle.

Wiecie tego św. Stanisława męczennika mieli nie wymyślać NA NIEMCÓW. Bo to już są sami sobie winni. Był SMOK WAWELSKI? Był. No i o co chodzi. Na Chiny był smok wawelski i wszystko grało. Żeby NIE STAĆ O CHINY WCALE i tyle. I co? Nie był to powód żeby wielkie miasto powstało. Męczeństwo św. Stanisława biskupa - no wiecie - prawda to nie jest i tyle :(

Gość rb232@wp.pl
Tyle wpisów, a i tak każdy tylko mój w całości przeczyta :)

I teraz patrzcie - czemu Polska miała wojnę z Turcją? Jasna Góra rok 1655 a dziś? Czy coś sie tam zmieniło? No nic nie zmądrzeli nic. Maryja ich uratowała i znowu ich uratuje a CO MA ROBIĆ? Ale też się ich zapyta - czy to tak musiało być? I raczej im rozumu ona nie pogratuluje i tyle. No cóz... można i tak, ale koszty społeczne - a kogo to obchodzi. A druga sprawa - jaka obłuda - to ty masz im płacić i co? Żeby oni ci wojny robili, tak? No sorry :(

Wiecie to jest też takie pytanie - czy wy musieliście walczyć z tą komuną. Ona by się tak przydała teraz tutaj na zachodzie. Mieliby Rosję tak. tam powinna paść a tu nie, tu nie powinna. Tu dalej. Tak dobrze było w komunie, ale czemu? i tyle :( No ale cóz... takie życie i tyle... Na razie