Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem corobićplissss

Jakie jest wasze zdanie?

Polecane posty

Gość nie wiem corobićplissss

Poznałam dziś faceta. Starszego faceta, a do tego bogatego. Ja mam prawie 17 lat, a on 44. Ma super auto, a w dodatku dał mi prawie 1000 zł, bo mówiłam mu wcześniej że bardzo tych pieniędzy potrzebuję. Jak zobaczyłam białą kopertę to malo nie oszalałam, ale nie dałam tego posobie poznać :D Teraz on zaprasza mnie na Mazury i mówi, że może dla mnie wykupić spa i że w ogóle będziemy mieli fajny hotel. Niestety nie będę mogła pojechać. Ale jak uważacie? Powinnam się z nim spotykać? Chociażby w Warszawie?

Gość rb232@wp.pl
zalezy, czy wybierze na te "spotkania" dobry motel

Gość nie wiem co robićplissss
Na pewno. On ceni sobie luksus.

Gość korneliuszka
Uwodzenie jest umiejętnością bardzo ważną, ponieważ bez tego często nie można znaleźć dla siebie partnera. Ja z uwodzeniem miałam bardzo wielki problem dopóki nie zapisałam się na kurs uwodzenia Alpha Female do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. W końcu wiem, gdzie popełniałam błąd i dlaczego mężczyźni mnie ignorowali, teraz całkowicie inaczej się wobec nich zachowuję i dzięki temu przyciągam ich uwagę na dłużej :) Jest to bardzo dobra szkoła (o ile nie najlepsza w Polsce), ma pozytywne recenzje i dobre opinie wśród uczestników, więc nie ma się czego obawiać www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość jjhg
Jakby to moja córka napisała, chyba bym się zabiła.

No cóż jesteś jeszcze bardzo młodziutka. Wiesz, on na pewno coś za te spotkania chce. Musisz się siebie zapytać czy jesteś na to gotowa żeby być utrzymanką i jesteś w stanie żyć ze wszystkimi konsekwencjami tego faktu. Niektóre dziewczyny mają sponsora i są zadowolone, to Twoja decyzja.