Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffggggggffffffffffff

jak kończa się filmy o laleczce Chucky słuchajcie?

Polecane posty

Ten film trzeba było rozwalić. Doszłam do wniosku, że jego twórcy i obsada to JEDNO WIELKIE MORDERSTWO WIECIE i tak sobie ograli własne zbrodnie. Siedzę tak powiem wam i myślę - nawet ta główna aktorka to morderczyni - ta blondynka i tyle. Bo np. Koszmar z ulicy Wiązów to wczoraj czytałam Fredie Krugger 4 morderstwa popełnił i tyle. I koniec. A laleczka Chucky? Ile morderstwa? Ta laleczka powinna się nazywać wiecie jak? KEVIN i tyle. Bo ja to wiem. A wczoraj słuchajcie byłam na grobach i na grobie była ZIELONA ŻABA - widzieliście kiedyś coś takiego - podlewacie kwiatki na grobie a tu żaba wam wyskakuje - nawet spora wiecie. Taka zielona. Zastanawiałam się czy to coś znaczy? I na pewno znaczy. ALE CO? To był KERMIT ŻABA na tym grobie.

Powiem wam że nie wiem co chcieli osiągnąć filmu laleczki Chucky oraz obsada tego filmu. Jedno jest pewne - wszyscy powinni tam siedzieć. Ile? 25 lat i tyle. A MOŻE NIE? Ten film popsuł CAŁY ZACHÓD - jacy oni są. I wszyscy po tym filmie mogą się poprawić jedynie Anią Shirley. A morderstw ile? W Holandii słuchajcie jeszcze nie byłam w pracy gdzie CO NAJMNIEJ 1 morderstwo- praktycznie każdy dwa, a NIemcy to samo. No wiecie ja nikogo nie zabiłam. A inni? :(

A wiecie - ja chyba byłam w tym akademiku, żeby mnie wykończyć Fredim Kruggerem. Ale nie udało się. Same dzieci księży, katechetek. Mój ojciec to tylko morderca. Gdyby nie ten ojciec to jedyne co w życiu by miał - włosy łonowe swojej matki - taki wariat i tyle :( Ale Fredie Krugger to było na mnie. I co oni mnie zabić chcieli w tym akademiku wiecie tak myśle? Z tego. Z Frediego Kruggera i tyle. Także w Polsce mogą się dalej wszyscy SPOKOJNIE gwałcić i tyle. Spokojnie. A gdzie indziej lepiej? No ale to prowadzi do zabójstwa i tyle. A te szkoły - ło matko i tyle :( Wiecie ja po prostu DOŻYŁAM do 35 lat i to wszystko. Umrzeć też bym mogła, ale... zalezy wszystko. Bo ta tytka jest aż tak istotna czasem? Życia. Czasem wiecie ludzie MUSZĄ zrobić coś dobrego no ale... i powiem wam jak zaczynam rozumieć to wszystko co się stało to jeszcze bardziej chce mi sie wymiotować niż w moim liceum i tyle. No ale tak to jest... Freidie Krugger albo laleczka Chuckie. I zobaczcie gdzie była gorsza obsada. I teraz nasz wybitny reżyser Polański. Wiecie czemu jemu zabito żone w ciąży? Bo mówili, że ogrywają Polańskiego na pewno. Bo ... po co kręcił takie filmy jak nikogo nie zabił. A on wiecie - skoro ten nóż w wodzie - a to było na pewno na krakowskie brygidki - czy Karola Kota na pewno. Ten blondynek niczym Karol Kot tam - on się chyba rozwiódł takich myśli dostał. No ale wiecie - to coś widział w tych horrorach. Był z Europy , wojna. A reszta? Same złodzieje się dowiem. Co wy - a morderców ile? I dlatego oni nie umieli wykończyć na tych studiach tym Krugerem bo ta obsada i pomysł i wszystko było NIE DO ZDARCIA. Nie byli w stanie tego przeskoczyć, jeszcze próba morderstwa i tyle z tego. Z OBSADY i tyle :( I ta jedna samobójczyni leciała we mnie filmem - tą Marynią Połaniecką, ale Sienkiewicz samobójca wiecie. Dajcie spokój. A mnie nie dały rady z tej laleczki Chucky i tyle. Fredie Kruger i obsada, a to i obsada bo wiecie - jeszcze się dowiem że przeze mnie nie zarobili. Fajnie że wiecie - nie ma co :( A Hollandia im sie nie dała - mieli se nakręcić Qurang Medan i z nich lali, ale zobaczcie co z tego wynika? WZROST ILOŚCI ZABÓJSTW. I kto jest winny ta laleczka? No co wy :( I zasze było, że reżyser niczego nie osiągnał ZA NAZWISKO. Za NAZWISKO? Ciekawe ilu on zabił i to wszystko - albo wcale. Załoga Frediego Krugera a oni - tak było po cichu - chyba NA NICH jest ta sala samobójców bo uważali, ze ta ...laleczka wszystkich zajechała. I po co to kręcili. Na taką aktorkę NIBY. Ale ta aktorka??? ona im powie AKTORKA??? - i to była taka historia, że pewna młoda dziewczyna z karoliny o takim samym imieniu wiecie wiedziała bardzo dużo o rodzinie królewskiej. Od służby. Bo ta jej rodzina i ta służba mieli ze sobą tam znajomości i wszystko wiedziała co sie działo i kazali ją zabić wiecie. I ja to wiem wszystko - ona nie żyje. Ale za co? Dzięki temu ci książeta mogą być lotnikami i pasuje. A tak? A im wybaczyli, że ją zabito bo to na kasę - ona i tak nic nie robiła się dowiem. A co ona im szkodziła w tej Australii. A wiecie czemu ją zabito? Żeby nie wyszło, że ten Karol hajtnął się z Dianę na kasę. Żeby rodzina królewska zarabiała. Bo w sumie - takie zerska a cały czas zarabiają. I dlatego było zlecone zabójstwo, żeby po prostu to ograć. Akurat pasowało. I WTEDY stracili morze a nie po mojej matce. Bo zawsze było na matkę. A po co ją jedli? Nie musieli. Z niej było morze bez zeżarcia jej. Ja ją teraz widzę jak wisi i po prostu od tego wisielca jest morze. Bo ona nie wiedziała o samobójstwach w Londynie - bo by tym bardziej z tej szkoły poszła. I dlatego nikt nic nie mówił bo by poszła. A ja to samo w mojej szkole - mieli powiedzieć, ze w tej szkole nie ma NICZEGO średniej - oprócz wieszających sie Zydów - jak w Londynie. I taka jest geneza 2 wojny światowej W SUMIE - wybić Zydów zanim sami sie powieszą. Bo widzicie - teraz to się nie chcą poddać, a szli do tego Auschwitz przecież, a poza tym wiadomo jacy dobrzy są Niemcy i tyle. :(