Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

CZY KTOS Z WAS JEST W TAKIEJ SYTUACJII........

Polecane posty

ZE NIE MACIE PRAWA JAZDY A WASZ CHLOPAK,( MAZ) MA? JA TAK MAM I CZUJE SIE Z TYM ZLE CZUJE SIE GORSZA OD NIEGO....POMOMO TEGO ZE MAM 19 LAT I MOZE JESZCZE KIEDYS BEDE MIALA ALE 3 RAZY JUZ OBLAŁAM I MAM TEGO DOSYC...:( CO MAM ZROBIC POMOCY

kiziaaaa nie poddawaj się ja zdałam za 4razem i też właśnie byłam w takiej sytuacji że uzależniona byłam od chłopaka. Teraz mam prawko i nikogo nie muszę się prosić żeby gdzieś ze mną jechał. Musisz być pozytywnie nastawiona koleżanko!!!

Gość jurand ze s.
naucz sie wreszcie jezdzic to zdasz

Gość ssossososososososooooooooooooo
ja też była w takiej sytuaci, ale teraz też mam juz prawko i to jest fantastyczne... zmobilizuj się i zrób!!!!Powodzenia:)

Gość zniesmaczooona
ja tak miałam, tez 3 razy oblałam. Za 4 razem nażarlam sie persenu by nie stresowac sie i zdałam :) :) :)

Gość ssossososososososooooooooooooo
ja też zdałam za czwartym razem... to chyba jakaś norma:)

naucz sie jezdzic i wtedy zdasz. a prawko sie bradzo przydaje dlatego sie nie poddawaj. popros swojego chlopaka aby udzielil Ci kilku lekcji - gdzies na odludziu - zebys sobie i innym krzywdy nei zrobila i zeby policja Was nie znalazla

Gość DLD;W;
najważniejsze żeby się nauczyc jeździć. Moim zdanie nie oblewaja za nic. Zdałam za drugim razem i wiem, że słusznie mnie oblali. Jak widziałam osoby, które nie miały pojecia o jeździe i zamiast sobie dokupic pare jazd szły tylko na egzamin i były zdziwione, ze oblały, to rece opadaja.