Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klinkier

Kryzys wieku średniego u kobiet

Polecane posty

Gość klinkier

To jest prawda, że mężatki w wieku 30-35 lat dostają często małpiego rozumu na seks i chętnie szukają seksu poza małżeństwem. Internet to ułatwia, dwa kliknięcia na czacie i zgłasza sie mnóstwo chętnych. Mężatka jest najlepsza- nic nie kosztuje i nie chce ślubu ani dzieci, te co szukają kochanka lubią seksić są dobre w te klocki. Dożyliśmy czasów, gdzie kryzys wieku średniego został włączony do równouprawnienia- głowa sie starzeje, a doopa szaleje: to o kobietach ta piosenka ! Zmęczone pracą i tyraniem w domu, niedocenione przez mężów szukaja znów młodości, chcą być adorowane, chcą być wolne. Ale rodziny nie warto niszczyć ,wiec to wszystko da sie zrobić dyskretnie z kochankiem z internetu. A mężczyźni? już nie kupują ferrari i nie wyrywają młodych doop na dyskotekach, gdzie są najstarsi na parkiecie, oni kapcanieją i potulnie czekają, aż żona wróci z... delegacji. http://www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc&feature=related

Gość panicz panicz
a od kiedy 30 tka to wiek średni, pokurczu ? :D Do tej pory wkraczało się w niego w 40 urodziny :D Czy coś się zmieniło czy ty dziecinko po prostu masz 15 lat ? :D

Gość panicz panicz
"szukają ZNÓW młodości" :D :D :D

Gość klinkier
Jem kupe konia

Gość klinkier
żadna kobieta nie zaprzeczy, każda, która korzysta z internetu ma przynajmniej jakiś cyberseksik za sobą, a część też seks w hotelowym pokoju z poznanym na czacie lub forum lovelasem.

Gość klinkier
ssij podszywie, też dorabiałaś rogi mężowi z jakimś kretynem z Netu ?

Gość klinkier
to nic nie daje, im lepszy mąż tym częściej zdradzany, tak samo im lepsza żona tym większy koorwiarz.

Gość panicz panicz
ale jak chłopczyk ma 15 lat, to dla niego 30tka to już starsza pani :D Zwłaszcza, że to wyjątkowo mało rozgarnięty chłopczyk.

Gość klinkier
ale problem- kryzys wieku średniego u facetów to kryzys wieku ostatniej młodości u kobiet, pasi teraz?

Gość panicz panicz
ostatniej młodości :D W szkole też taki twórczy jesteś chłopczyku ? :D

Gość klinkier
mówię prawdę, że tyle mężatek sie doopczy na boku i to tak boli ?

Gość panicz panicz
mnie nic nie boli, nawet twoja bezdenna głupota zwisa mi po całości, chłopczyku :D

Gość klinkier
bezdennie głupie jest twoje udawanie że tego problemu nie ma. kobiety korzystają z internetu by zapoznawać lovelasów i odrwać sie od swojego szarego życia z dziećmi i wypucowanym domkiem z nudnym mężem w środku. to jest już PLAGA

Gość panicz panicz
i co jeszcze cie boli ? Pisz chłopczyku, ulżyj sobie :D

Gość klinkier
zwykle w temacie piszę na temat, szczegolnie jesli jest to mój temat, a Ty nie ?

Gość panicz panicz
Twój temat nie ma najmniejszego znaczenia, co najwyżej zaraz zaczną ci potakiwać frustraci twojego pokroju, chłopczyku.

Gość klinkier
masz rację, przecież suki zdradzające nie napiszą, że to prawda. ale może jakaś napisze? że ma polewę z męża i razem z kochankiem natrząsają sie z jego głupoty i naiwności, kiedy leżą w wyrku po odlotowym seksie. Interesuje mnie jaka to jest skala, bo oceniam na 80% kobiet korzystających z Netu, że mają takie "przygody".

Gość klinkier
no jasne, przecież teraz pora obiadowa w przykładnych polskich domach.

Nie znam żadnej mężatki, która lata za przypadkowym seksem. Za dużo seriali i przebywania na forach dla nimfomanek

Gość klinkier
sądzisz, że by ci się zwierzyła z tego ?

Gość klinkeir zazdrości
..ale komu? :P:P:P

Gość klinkier
Tobie kochana, tego zarąbistego seksu z kochasiem, ja tylko przy garach stoję i obiady wymyślam. heheheheheh

Wyobraź sobie, że większość ludzi kieruje się rozumem i uczuciami a nie tyłkiem. Dla mnie seks bez miłości nie ma racji bytu i nie zdradziłabm mojego faceta tylko dlatego, że mam ciposwędzenie. Twoja mama też po necie szukała sobie kochanków?

Gość klinkeir zazdrości
...aaa bravo bravo bravo ;)

Gość ja miałam .... cos
ja juz miałam ten kryzys... minał mi w wieku 24 lat

Gość ja miałam .... cos
"Wyobraź sobie, że większość ludzi kieruje się rozumem i uczuciami a nie tyłkiem. Dla mnie seks bez miłości nie ma racji bytu i nie zdradziłabm mojego faceta tylko dlatego, że mam ciposwędzenie." ja miałam ciposwedzenie ze tak powiem badz wscieklizne macicy gdy jeszcze dziecka nie urodziłam... jak urodziłam przeszło mi swedzenie ....

Gość klinkier
nie, wiesz internet jest dostępny od jakiś 15 lat w domach, a to już po menopauzie mojej mamy ;-) sądzisz, że mam osobisty stosunek do tego? wąskimi torami twoje myślenie jeździ, panie dorosły.

Gość klinkier
nie liczymy kobiet nierozbudzonych lub oziebłych do śmierci, które seksu nie lubia albo nie znają dobrego. Liczymy wśród tych, które umieraja z nudów pod brzuchatym męzem, gdy ten zasuwa te swoje trzy posunięcia i stęknięcie. te, które kusi poznać coś innego i poczuć sie pożadaną przez faceta, kobietą. Dla nich wszystkich internet stworzył tak super prosta okazję, ze aż dech im zapiera ilu facetów sie przed nimi płaszczy, gdy wejdą nd czat z nickiem: ostra_mezatka_Krw. nie jest tak ?