Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasz ulubiony serial

Który z tych seriali lubicie najbardziej?

Polecane posty

Gość wasz ulubiony serial

- Dlaczego ja? - Trudne sprawy - Malanowski i partnerzy - w11 - wydział śledczy - Dedektywi - Sędzia Anna Maria Wesołowska - Sąd rodzinny Powinno byc wiecej takich życiowych seriali z których człowiek może wyciągnąc wnioski, czegoś się dowiedziec, zobaczyc życie innych osób.

Gość 272722727
hahaha...

Gość a kiedy będziemy sami;)
moda na sukces kvrfa

Gość MalI...
Kazdy z wyzej wymienionych jest do dupy. Fabula wygłada tak: (kobieta do kamery) -Byłam bardzo zła na Piotra bo nie wyniósł smieci. Zmiana kamery. (kobieta do Piotra) -Piotrek! Jestem bardzo zła na Ciebie bo nie wyniosłeś śmieci! Nie stac ich na dobrych aktorów to i seriale są do bani. Ogladają je kury domowe i starsi ludzie dla których jest to jedyna rozrywka. A potem trzeba wysłuchiwać 'o rany, rany, co sie w W11 działo, takie życiowe to było' Gówno prawda! Ot, moje zdanie.

Gość olivia dunhamm
a to sa seriale??

- Dlaczego ja? + - Trudne sprawy - - Malanowski i partnerzy - - w11 - wydział śledczy - Dedektywi + - Sędzia Anna Maria Wesołowska +/- - Sąd rodzinny - łatwiej mi powiedzieć którego nie lubię - malanowski i sad rodzinny oraz trudne sprawy bo to podróby dobrych seriali czyli trudne sprawy podróba przeróba dlaczego ja a malanowski to troche kopia z detektywów, sąd rodzinny to gorsza wersji sędzi anny... któej i tak niezbyt lubią ale lepsze to niż nic

wg mnie gorsze jest na wspolnej albo klan , stać ich na aktorów ale aktorów nie stać na dobrę grę :o są o sto chooyów gorsi od tych pociesznych naturszczyków

Gość ja lubię każdy z tych seriali
bo wszystkie seriale oglądam, seriale to połowa mojego życia. Ja taime mon amour - Twoja również?

czy u mnie to połowa życia? no nie wiem ... połowa to chyba nie , ale może 3/4 ;D albo całe moje życie :P jeszcze dodałabym te meksykańskie i plotkarę oraz powtórki starych seriali typu lokatorzy, sąsiedzi, alternatywy 4, czterdziestolatek ( te czarno=białe seriale były najlepsze!) i np. biale tango wspanialy serial i jeszcze heidi na tvp1

Gość Ja też miałam choooyowy dzień
je taime Ty naprawde nie masz co robic?:D ja to połowy tych tytułow nawet nie kojarze :o jak można oglądać wszystko? to jest niewykonalne

jeden odcinek widziałam, całkiem sympatyczny serial, chociaz ten włoski oryginał jakoś bardziej mi się podobał. O albo kiedyś był taki francuski serial horoskop "zodiak" czy jakoś tak ...niesamowity kryminał czy thriller...wciagajacy jak ksiazki Agathy Christie