Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwy_dym

Gdzie się podziała zużyta prezerwatywa?

Polecane posty

Gość siwy_dym

Czasem zdarza się że z powodu oszołomienia, czy rozkojarzenia, że po ostrym ruchańsku traci się czujność. Autentyczna wakacyjna historia, pod nieobecnośc jej rodziców, po ostrej imprezie zjechaliśmy do domu laski, na przypieczętowanie nowej znajomości finałem w łóżku. Po upojnej nocy, wyszedłem rano do swoich zajęć, jeszcze nie do końca przytomny. Dziewczyna wyjechała też zaraz na wakacje, więcej nie spotykaliśmy się. Dopiero po jakimś czasie opowiedziała mi o wręcz strasznym finale tej przygody. Po powrocie jej rodzice znaleźli prezerwatywy które powpadały za łóżko. Nie musze mówić co się wtedy działo. Napiszcie jeśli wam lub znajomym zdarzyło się coś spektakularnego ( ale autentycznego) z zużytą prezerwatywą w roli głównej. Temat chyba pojemny. Dla dymających w kaloszu nieobojętny.

Gość szparek
Naszą znalazł pies i wyniósł do przedpokoju, bawił się nią, oczywiście zauważyła to Mama mojej Dziewczyny, obecnie Żony.

Gość romek;)
swoją droga jest niewiele ochydniejszych przedmiotów niż niż taki zniekształcony, cielistego koloru pęcherz pełen kisielu. regularnie takie wieszano na klamce sal lekcyjnych w podstawówce. zawsze kończyło się klasówką.