Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak se napisze

są ludzie ważni dla was z którymi kontakt się urwał?

Polecane posty

Gość a tak se napisze

bo ja chcialem komus pomóc, ta dziewczyna miała problemy z ludźmi, ze soba,z depresją i wydawalo sie, ze dla niej staje sie kims choć odrobinkę ważnym i łudziłem się, że może jednak ociupinkę jej pomogłem ale urwało się, chyba z mojej winy nawet ta dziewczyna już się nigdy nie odezwie prawda? byłem dla niej tylko epizodem dziwne, obca osoba a boję się, że zrobi cos glupiego ale z drugiej strony ja nie mogłem jej pomóc, bo sama tego nie chciała, tylko momentami miała przebłyski i tak nikogo to nie obejdzie wiec nie wiem po co pisze to była dziewczyna z kafe

Gość mordka moja***
może już wącha kwiatki...od spodu? grunt, że miałeś dobre intencje

Gość angina ropna
tez kiedys pisalam z taka jedna depresyjna osobka- morgana chyba. i nie wiem co sie z nia stalo.:O

Gość a tak se napisze
tyle tu osób z problemami, serio wyciągasz rękę chcesz komuś pomóc, a oni wolą się użalać, że nie mają po co żyć, że przegrywają życie i mają Cię gdzieś ech, moja wina to zerwanie kontaktu, ale trudno po prostu momentami żaluje, że nie mieszkała blisko, że nie mogłem jej wyciągnąć gdzieś, może wtedy byłoby inaczej a ona sama już nie napisze

Gość a tak se napisze
kurwa, nie mam co robić tylko myśleć nad nią teraz

Także dość długi czas korespondowałem z osoba z kafe, niestety straciła zainteresowanie kontaktami ze mną o czym świadczyła jej bierność w jakichkolwiek próbach "zagadania", a ja coraz bardziej czułem się jak intruz "zawracający tyłek". Koniec końców dałem więc spokój. Było minęło i nie miało sensu. Nie warto się przywiązywać do innych.

Hmmm Też myślę, że nie warto się przywiązywać. Zwłaszcza do osób które mają Cię w dupie. Po prostu się nie jest dla nich kimkolwiek istotnym. Oni zapomną a Ty ciągle myślisz i żałujesz, że nie udało się pomóc.

Gość a tak se napisze
mam swoje zycie, za jakis czas mam nadzieje ze o niej zapomne

Gość zuzizak
nie zapomnisz ale może nie będziesz mieć takiego żalu. Chociaż z doświadczenia wiem, że żal też zostaje i to bardzo długo. Nie można być ciągle dawcą! Ja też chromolę takich, co tylko biorą. Do trzech razy sztuka, jak się to mówi.

Gość a tak se napisze
skoro ludzie to takie świnie i potwory czemu mi ciągle żal może i czeka, ale ja też jestem człowiekiem i mi też zalezy by komukolwiek zależało na kontakcie ze mną

Mam coś podobnego... W ostatnim czasie zawiodła mnie ważna, jedyna dla mnie osoba, której jak sądziłam, obojętna nie jestem... Ostatnio bardzo się to zmieniło, więc zostałam sama... I pytanie... Dlaczego komuś nie może zależeć na kontaktach ze mną, jak mnie z nim?

Gość Pppppppppppppppppppp
z moją Martunią :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość kim jest ta osoba z ktora
kontakt sie zerwal?