Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kard6r

Czy nawet u zdrowej kobiety zbiera sie bialy serek kolo sromu jak sie nie myje?

Polecane posty

Gość kard6r

Czy to zawsze swiadczy jednak o grzybicy?

Gość gsrgdsfgdfg
mocz sie tak zbiera i tyle to normalne zwlaszcza na wieczor po calym dniu

Gość natyrrt
nie mocz tylko ser bialy kolo sromu

fuj , dla mnie to obrzydliwe, jak kobieta moze nie myc sie caly dzien, sa chusteczki nawilzajace , do higieny intymnej , wlasnie po to aby z nich korzystac w ciagu dnia. A jesli caly dzien tak chodzi , to tak jak najbardziej nawet zdrowa kobieta bedzie tak miala

Gość mmmmmmmmmmmh
z tego co wiem, jak sie nie myje, to smierdzi:)))) wiec wychodzi na to ze to grzyb:))

Gość Tonałóg.
to nie odmoczu tylko od wydzieliny z pochwy

Gość niezdroowe
Masz jakieś niezdrowe zainteresowania skoro zadajesz takie pytania czy należysz do grona łatwych i puszczalskich skoro masz do czynienia z serkiem (jak zwał tak zwał, jakies chorobliwe to jest)

Gość mamwasgdzies
a czemu kobieta ta się nie myje?

Gość natuska85
Grzybica nie ma nic wspólnego z puszczaniem się. I zdrowa kobieta nie ma "serka", chyba, że po prostu chodzi o mleczną wydzielinę, ale bez grudek, bo po całym dniu owszem coś tam może pozostawać.

Gość gsrgdsfgdfg
nosz kurwa kazdy lekarz wam powie ze przy wargach zbiera sie nie tylko wydzielina z pochwy ale tez mocz!!!!po calym dniu!!!!!zwlaszcza jesli nie osuszylo sie dokladnie miejsc po sikaniu to zwyczajny nalot

Gość nesteee
coooo? :D jaki serek?! fuuj.. nigdy z czymś takim się nie spotkałam :o tak w ogole.. jak mozna sie nie myc? :o

Gość natuska85
prawdazawszeboli, nie wiem jak wygląda zakażenie chlamydią, ale słynny serek występuje przy grzybicy (białe upławy z grudkami) i nie zawsze ma brzydki zapach.

natuska . Kolega juz nie jeden topik napisal na ten temat , a chodzi mu o sluz bialy a nie serek , w poprzednim topiku nawet slowem nie wspomnial o serku w ogle nie potrafil go zcharakteryzowac , jak dla mnie to zwykly nalot badz dni plodne

Gość natuska85
To chyba, że tak, zgadzam się z Tobą.

🌼 obracalam sie w roznych tematach .. i z doswiadczenia innych ludzi wiem ze maja grzybice pochwy swedzi piecze, bol przy stosunku , tego tak latwo by nie mogla ukryc .. a po za tym kolega tez nie lepszy napisal na poprzednim topiku ze myje sie raz na pare dni a fuu.... a po za tym jesli naprawde ma grzybice w co watpie to wczesniej czy pozniej autor tez bedzie mial a z grzybica jak z inna choroba ,... powraca..

Gość natuska85
prawdazawszeboli, tak takie są objawy grzybicy, ale najpierw właśnie jest ten serek, a dopiero potem swędzenie itd. Natomiast grzybica u facetów czasem nie powoduje u nich w ogóe objawów. Ale za to paradoksalnie mogą nią zarażać.

Gość quseee55
prawda ten serek wystepóje przy grzybucy wygląda to tak-białe gródki bezwonne a do tego swedzenie i pieczenie wiem bo pare dni temu dostałam grzybice od tabsów antykoncepcyjnych gin mi powiedział że to od tego a dbam o higiene jak mało kto podmywam sie przymajmniej 3 x dziennie serek żmierdzący to mają faceci pod skóra jebie jak skurwysyn

Gość ja czasem mam taki serek jak
sie caly dzien nie podmyje, a grzybicy nie mam (badam sie regularnie). to normalne ze sie wydzielina zbiera.

Gość ja czasem mam taki serek jak
i grzybice mialam pare razy i wtedy sa uplawy non stop takie serowate no i swedzi i piecze

Gość idioci kobiety też mają MASTKĘ
i u niektórych się zbiera i to wcale nie grzybica ograniczone bubki