Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ring

Powiedyialam chlopakowi ze zamiast pierscionka zareczynowego chce...

Polecane posty

"mam biust który rzuca sie w oczy swoją wielkością, co mnie zawsze dołowało, bo w oczy nikt mi nie patrzył" co za nieszczęście :D musiałaś bardzo cierpieć :classic_cool:

Gość kanta_lupa
nie tak bardzo , jak Ty, że takiego nie masz ;-)

Gość jesteście przewrażliwione
kanta_lupa, czytujesz Kominka?

Gość kanta_lupa
nie, wydedukowałam, że: masz A po mamie i jeszcze nie rodziłaś, masz kompleks, który odzywa sie w tobie, ilekroć jakaś napisze, że ma ładny biust i który każe ci pisać komenty do takich tekstów. analiza gratis- po starej nieznajomości .

Gość kanta_lupa
nie czytuję, a kto zacz?

Gość jesteście przewrażliwione
Taki bloger. Swego czasu komentowała go niejaka "canta loop".

Gość kanta_lupa
to nie ja, ja jestem polską cycatą kanta_lupą a bloggerom mówię : łeeee ! ;-)

"masz A po mamie i jeszcze nie rodziłaś" po mamie? mama miała C i po ciąży urosło do D :P "masz kompleks, który odzywa sie w tobie, ilekroć jakaś napisze, że ma ładny biust i który każe ci pisać komenty do takich tekstów." buahahah :D czy to ja się żalę, że mam cycki za małe lub za duże? :D czyżby ci wisiały, żeś taka agresywna? :classic_cool:

Gość dfdfdf
ale masakra z ta szwedką :o tylko jedno mnie zastanawia, dlaczego przyjechali do PL, u nas to nowość, w szwecji to jest znane i na pewno bardziej bezpieczne i sprawdzone..

Gość kanta_lupa
a jaki to cytat zapodasz na rzekomą moją agresję ? ciesze sie, że sie pomyliłam i nie cierpisz na syndrom deski, bo po co kabzy chirurgom plastycznym napychać ? niech sie zajmą prawdziwymi wadami estetycznymi małe jest piękne duże też nie dajmy sie ogłupić medialnym manipulacjom .

Gość dfdfdf
Wczoraj po dokładnym przeanalizowaniu sprawy wicedyrektor Pomorskiego Centrum Traumatologii, do którego należy Szpital Kolejowy, dr Zbigniew Krzywosiński złożył w gdańskiej prokuraturze doniesienie o podejrzeniu przestępstwa. Christina, studentka biomedycyny przyjechała do Gdańska z narzeczonym, operacja miała być PREZENTEM ŚLUBNYM, ceremonię zaplanowano latem. Klinikę znaleźli przez inetrnet, Medica Travel oferuje powiększenie piersi za 10 do 15 tysięcy złotych.

Gość kanta_lupa
"sugerowanie, że mam małe cycki i kompleksy na ich punkcie" nie bądź hipokrytką, najpierw ty skomentowałas tekst o moim rzucającym sie w oczy biuście, nie nadstawiłam drugiego policzka, to zaraz teksty o agresji? płytkie gierki, żabo .

Gość spryciula z Ciebie_
sprytna jesteś,pierścionek w razie zerwania zaręczyn wypadałoby oddać,a cycki zostaną na zawsze ;)

Gość no ring
Mozecie pisac ze jestem pazerna, sprytna itd. nie znacie mnie wiec wasze obelgi czy zlosliwe komenatze do mnie nie trafiaja :) myslalam o tym by miec operacje dopiero po ciazy, ale chcialabym miec wiecej niz 2 dzieci wiec wtedy musialabym czekac pewnie do 35tki albo dalej? uwazam ze teraz jest najlepszy wiek by to zrobic, pozniej wiadome czlowiek sie zmienia, starzeje, wiec po co mi duze cycki jak bede miala 40 lat? poki mam zgrabne, jedbre cialo chcialabym czasem zalozyc bluzke czy sukienke z wiekszym dekoltem czego niestety nie moge robic z uwagi na to, ze moj plaski dekolt kiepsko wyglada :/ wstydze sie nawet pokazac na plazy czy basenie w kostiumie bo tam gdzie wiekszosc kobiet ma biust ja mam 2 male zaokraglenia. zazdroszcze kobietom z pelnym biustem:(

"ale chcialabym miec wiecej niz 2 dzieci" więc i tak będziesz miała tragiczne cycki. nie oszukuj siebie i nas, po prostu chcesz przywiązać do siebie faceta, najpierw cyckami ("zapłaciłem, więc szkoda ja rzucać"), a potem bandą dzieciaków. zresztą, może koleś planował wydać na pierścionek tylko parę stów, ale ty założyłaś, że skoro ma kasę, to kupi taki za parę tysięcy :D

Gość no ring
tak chce go usidlic i przywiazac do siebie na cale zycie:o to on pierwszy zaczal mowic o zareczynach i slubie, ja nigdy nie nalegalam:o latwo oceniac mnie jak sie jest anonimowym:)

Gość ojejjjjjjj
masakra, to on nawet nie probowal Ci tego wybic z glowy?? tez mialam kompleks malutkiego biustu poznalam wspanialego faceta i on uwielbia moj biust, dzieku czemu te glupoty mi juz wyszly z glowy;) czuje sie seksownie i jestem pewna siebie;) wole byc plaska niz miec sztuczny biust;/

Gość no ring
witajcie. jestem juz po rozmowie ze swoim chłopakiem. powiedział ze nie jest do konca przekonany tym by zamiast pierscionka zafundowac mi operacje biustu. poprosił bym to jeszcze raz dokładnie przemyslała. jesli bardzo bede chciała to to zrobi jednak zaznaczył ze wolałby zostac przy tradycyjnej formie zareczyn z pierscionkiem. w kazdym razie teraz i ja zaczełam miec watpliwosci. moze jednak to głupota z mojej strony?:o