Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutu tut tu trere

Mam dość tych roznegliżowanych zdjęć gówniar

Polecane posty

Gość tutu tut tu trere

Czy was też wkurzają te gówniary 16 letnie które wklejają do netu swoje roznegliżowane fotki i durnie podpisują ? Same małe zarozumiałe gówniary którym we łbie się poprzewracało, zwykłe szare dziewczynki a mają o sobie zdanie jak by co najmniej jakąś znaną gwiazdą Hollywood była.Ja pierdole czemu dzisiaj taka tandeta i obłuda panuje, przecież to już jest problem społeczny a nie osobne przypadki.Ostatnio byłem świadkiem jak moja popierdolona 15letna siostra była na chacie z dwoma koleżankami i ostro krytykowały i komentowały jakąś swoją koleżankę która nie powiem ładnie na fotkach wychodzi, śmiały się z niej i obrabiały dupę a w realu to są najlepsze kumpele.Jak żyć w takim durnym świecie, chciałbym się tym nie przejmować ale nie idzie.

Gość krups
to wszystko przez Giertycha, powinien na siłę te mundurki wprowadzić to może również o majtkach by pamiętały :)

Gość osamotniona......
dla mnie to durnota a potem pedofilia sie szerzy bo najpierw taki sie na necie naoglada a potem wyobraza sobie nie wiadomo co nie dziwmy sie ze potem mlode dziewczyny sa gwalcone i gina np.wczoraj mowili o 13 latce ktora zabili niedaleko domu.takich przypadkow jest coraz wiecej sami zobaczcie co ten internet zrobil z ludzmi kiedys takich problemow nie bylo

Gość kkaJJaa
Jestem dziewczyną mam 25 lat i mam dwie siostry w wieku 14 i 17, niestety muszę potwierdzić to co napisałeś.Też mnie to wszystko troszkę szokuje i strach pomyśleć co będzie za 20 lat.

Gość osamotniona......
ludzie zamiast wykorzystac go do celow edukacyjnych wykorzystali same zle jego strony

Gość osamotniona......
ja tez mam siostre 16 letnia ale na szczescie widze ze ma olej w glowie

mi ich nie żal jak rodzice nie potrafili wychować, to takie są - tępe, próżne, często brzydkie, z wybujałym mniemaniem o sobie. ale życie szybko utrąca takie piedestały, a potem to tylko płacz i zgrzytanie zębów :D

Najgorsze, że żyjemy w czasach, gdzie jeszcze część rodziców nie potrafi korzystać z komputera i najzwyczajniej nie widzi, co ich dziecko wyprawia w sieci. Myślę, że w następnych pokoleniach się to zmieni. Sama byłam kiedyś nastolatką i robiło się różne durnoty, ale w życiu by mi nie przyszło wrzucanie do netu roznegliżowanych zdjęć, albo robienie sobie tak popularnych zdjęć z kupą, czymś białym na twarzy, bądź z domestosem :O

Nie żal mi takich panienek, ale uważam że powinno się je zsyłać na Syberię, albo jakiś rezerwat stworzyć, cokolwiek, żeby odizolować tą tępotę od reszty społeczeństwa.

Gość dfdfffgfgfgfg
mnie bardziej wkurzają polnagie dziwy w reklamach na bilboardach, albo gole sraki w reklamach na necie i to nawet na stronach na ktorych by sie nalezalo spodizewac jakiegos poziomu :O bo przeciez nikt ci nie kaze klikac zdjec tych nastoletnich dziwek, ale reklamy i tak zawsze widzisz czy tego cchesz czy nie :O

Gość dfdfffgfgfgfg
dzieki, mam chyba jakiegos adblocka bo i tak wszystkim reklam nie widac. najlepeij w ogole nie wchodzic na takie strony gdzie sa tego typu reklamy, bo i po co dawac zarabiac takim dziwom? a z reklamami na bilboadrach to i tak nic nie zrobimy, najlpeije po prostu nie patrzec i tyle :O

Gość 5t4wehu56uji
Autor dobrze napisał że to problem społeczny.Dziewczyny w tym wieku przechodzą okres buntu i własnej adoracji, każda chce być piękna i najlepsza dlatego takie są efekty.Dziesięć lat temu takie odważne dziewczyny zazwyczaj chlały wino i buntowały się w inny sposób a dzisiaj mamy internet.Nastolatki się pipczą przed lustrem, obrabiają swoje zdjęcia w photoshopach byle by tylko wyglądać lepiej niże ich koleżanki.Nie wspominam już o celowym pomniejszaniu nóg, brzucha żeby wyglądać jak chuda modelka.Takie czasy, nic nie zrobisz a będzie jeszcze gorzej.

Gość fr4t5t
krup-apropos mundurkow ja mieszkam w anglii i wiesz co nawet mundurki niepomagaja bo pannu tu zakladaja krotkie spodniczki albo obcisle spodnie i tak i tak zachowuja sie jak glupie szmaty szczerze tonic takim niepomoze moze jak ktoras zostanie zgwalcona to sie nauczy

mam 17 lat i ranią mnie twoje słowa wiem dużo osób jest takich ale nie WSZYSCY ! Jakoś ja i moje najbliższe przyjaciółki nie dają zdjęć do internetu, chłopaka też mam wspaniałego który ma olej w głowie. Wgl nie zapominacie jacy wy kiedyś byliście ? Np teraz sie gada ile młodych dziewczyn jest w ciąży, kiedyś też tak było tylko nie mówiło się o tym. a teraz każdy mówi jaka to młodzież jest zła. Jakoś ja nie posiadam facebooka, naszej klasy itp portali i wiecie co jestem w dobrym liceum uczę się dobrze i mam swoje cele w życiu co teraz też mnie wpakujecie do tego worka pod tytułem dzisiejsza młodzież to sami idioci ?

Gość drytdu
Te dziewczyny mają góra 16 lat a zobaczcie jakie zdjęcia dają na fotkę http://www.fotka.pl/profil/Klaj/albumy/1,Ja/74657013,Wypijmy_za_to_zycje_Ktore_pieprzy_sie_jak_najlepsza_dziwka_ http://www.fotka.pl/profil/sexyLicking/albumy/1,Ja/62161242, http://www.fotka.pl/profil/KaluSia166/albumy/1,Ja/74748120,,#foto http://www.fotka.pl/profil/CuKiErEcZeK14/albumy/1,Ja/74748114,,#foto http://www.fotka.pl/profil/XxDziiiuNiaxX/albumy/1,Ja/74748063,,#foto

Gość kogo chcesz oszukać?
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Nagie-zdjecia-za-doladowanie-telefonu-nowa-moda-nastolatkow,wid,13718250,wiadomosc.html?ticaid=6ce97 ręce opadają 💤