Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie zachowac w taki sytuac

Czy zwrócili byście facetowi uwage?

Polecane posty

Dzisiaj bylam z 11 letnią córką na plazy naturytów, koło nas rozlozył sie jakios facet, i przez caly czas non stop nie odrywal wzroku od mojej córki, non stop sie na nia patrzyl,glowa mu fruwała w każdą strone gdzie ona poszła, nawet bezczelnie sie na nia lampil gdy córka na piachu usiadla i się bawiła, on cały czas oczami mierzył kazdy centymetr jej ciała. Ja to widzialam, nie wiedzialam jak sie zachowac.Gdzie córka nie poszla to on caly czas był wzrokiem obecny tylko tam gdzie ona.Czy powinnam jakos zareagowac? facet by ze mnie głupia zrobil ze sie czepiam, a widzialam jak sie czerwony na twarzy robił gdy ona koło niego stala i co rusz ściskał sobie krocze,niby po kryjomu, ale to przyuwazyłam :(

Gość elowelo
trzeba byc pojebanym by brac dziecko na plaze nurystow;/at

Bez przesady, mnóstwo rodzin wlasnie chodzi tam na plaze ze swoimi dziecmi, całe rodziny i niktt nie uwaza nikogo za pojebanego.Byłam jeszcze z 3 letnia chrzesnica, ale tamten facet nie zwracał na małą uwagi tylko na moją 11 letnia córke, na nikogo wiecej,ona była obiektem jego upatrzenia :o

Gość lovemusic
Gratuluje , jestes idiotka. Facet byl na plazy nudystow , po to sie tam idzie zeby miedzy innymi ogladac sobie nature.

tak.. tylko dziwne ze jeden puunkt westchenien upatrzył i nic pozatym :o

Gość NAKURWIACZ
na twoim miejscu zajebal bym tego jebanego pedofila. jeszcze sobie krocze sciskal...

Gość pierdykne zaraz
w zyciu bym nie poszla na taka plaze i musialoby mi na mozg siasc zeby zabrac ze soba dzieci :-0

Gość jak sie zachowac w taki sytua
a co mialam mu powiedziec? on by sie wyparł i ze mnie debila zrobił, a ja widzialam jak caly ten czas lampił się na moja córke, na zadne inne dziecko a było pełno innym dzieci , multum , tylko na moją córke tak się gapil, sapal iu wypieków dostawał, przy czym w jajkach sobie gmerał.Na zadne inne dziecko tak sie nie jaral jak na moja , nawet nie wiedzialam jak sie zachowac.A gdy stanela koło niego to ona perfidnie caly czas zgóry na dól łeb mu latał.Tylko na nia tak uwage zwracał, na zadne inne dziecie, było ich wiele a akurat sie przysiadł do nas i tak obserwował moja 11 stkę,

Gość jak sie zachowac w taki sytua