Lamowata 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Witam, Parę dni temu uprawialiśmy z chłopakiem petting. Oboje byliśmy bez bielizny, Najpierw ja zajęlam się nim, po czym on mną - gdy wkladal mi tam palec miał na nim minimalne ilosci preejakulatu. Z tego co mi wiadomo - tam też mogą być plemniki. Dodam, że to byly moje dni płodne. Tydzien temu powinnam dostać okres jednak nadal go nie ma... Czy jest możliwe to, że jestem w ciązy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 25, 2011 baaaaardzo mała szansa, pewnie spóźnienie ze stresu, test sobie zrób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lamowata 0 Napisano Sierpień 25, 2011 dodam, że wczoraj pojawila sie brunatna plamka - jakby cienka smuga na majtkach - jedna, po czym nic wiecej... Plamienie implantacyjne z opisów jakie przeczytalam na www wygląda tak samo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate1986 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Zrób test, już powinno być coś wiadomo. Ewentualnie w laboratorium betaHCG. Jest możliwość, że jesteś w ciąży. Ale naprawdę niewielka:) Więc nie martw się na zapas. Zrób test z porannego moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdaaal Napisano Sierpień 25, 2011 watpie zebys byla w ciazy, jest bardzo mala mozliwosc... nie martw sie, odstresuj, zapomnij a okres sam przyjdzie. wiem z wlasnego doswiadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach