Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż wysłał syna do pracy

Mąż wysłał syna do pracy!!!! Czy powinnam na to pozwolic?

Polecane posty

Syn ma 17 lat! Został dwa miesiące temu ojcem i my jesteśmy zmuszeni płacic alimenty. Mąż załatwił mu pracę za ponad 700 złotych, w roku szkolnym również będzie pracował po szkole i w weekendy i cała ta pensja będzie szła na naszą wnuczkę. Jak przekonac męża żebyśmy ze swoich pensji płacili na to dziecko?

Wiem że to się w głowie nie mieści by ojciec tak postępował z synem. Ja nawet mówiłam mężowi że mogę oddawac swoją pensje na wnuczkę, ale mąż powiedział że chyba oszalałam i zrobię wtedy największy błąd w wychowaniu syna.

Gość ciemna masqa
A dlaczego twoj syn taki durny??? Nie dosc ze dziecko zrobil w wieku 17 lat..bez zadnej pracy bez niczego..? To jeszcze t sie uzalasz ze maz go do roboty wyslal??? Kobieto ..ile ty masz lat?

Ja mam 37 lat. Martwię się o syna. Tu praca, tutaj powinien jeszcze utrzymywac regularny kontakt z dzieckiem, tutaj nauka. Np. matka mojej wnuczki mieszka u swoich rodziców i jakoś jej rodzice nie zmuszają jej do tego by poszła do pracy, jeszcze jej przy dziecku pomagają.

Gość oonaa2121
twoj maz bardzo dobrze zrobil przynajmniej twoj syn bedzie wiedzial co to zycie i nie wyrosnie na kaleke zyciowa ktora bedzie myslala po co isc do roboty skoro matka mi da

Wiem że gdyby syn był mądrzejszy nie byłoby teraz takiej sytuacji a tak wkopał się na własne życzenie. Mój syn nie jest z tą dziewczyną, to była jednorazowa przygoda. Jej rodzice domagali się tylko żeby alimenty płacic wyłącznie na dziecko.

Gość to chyba było najlepsze co
twój mąż zrobił, wygnał pasożyta do roboty.

Gość elewator
jeżeli chcesz dobrze dla syna to posłuchaj męża za przyjemności sie płaci (błędy ) ciekawe czemu nie sa razem będzie płacił alimenty do 18 roku życia

Gość Fifeczka z Warszawy
Beznadziejne prowo :-O 🖐️

Gość czas wydorośleć
jeśli wasz syn był gotowy na sex to teraz musi być gotowy aby podołać obowiązkom dorosłej osoby, ma to na wlasne życzenie, musi szybko wydorośleć ale pewnie podoła wszystkiemu, twój mąż podjął słuszną decyzję

Gość tak bedzie najlepiej
czemu pensja twojego meza ma ponosic konsekwencje wszystkiego.