Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raeksa

Czy to może być CIĄŻA? Pomocy... :)

Polecane posty

Gość raeksa

Zawsze śmiałam się z takich tematów idź dziewczyno do apteki to się dowiesz... uprzedzam: pójdę jutro:) tylko teraz tak sobie myślę... A więc do rzeczy 26.07 miałam miesiączkę regularny cykl,28 dni od lat... wg kalendarzyka dni płodnych i miałam dostać 23.08 a tu nic się nie zapowiada... Z mężem bez zabezpieczenia kochaliśmy się kiedy miałam dni płodne, ale wyszedł ze mnie... więc o co chodzi? I NAJDZIWNIEJSZE ODRZUCIŁO MNIE OD PAPIEROSÓW, PO PROSTU NAGLE MI NIE SMAKUJĄ I NIE PALE!!! (oczywiście cieszy mnie że rzuciłam, tak nagle) Co o tym sądzicie?

Gość raeksa
zaobserwowałam też zwiększoną ilość wydzielanego śluzu...

Gość raeksa
wypowiedzcie się, please

Gość hmhmhmsdsdsd
teraz wiekszosc spi i chyba predzej bedziesz miala odpowiedz po testowaniu niz od nich ,a ja sie na tym nie znam takze nie moge Ci w tym pomoc :)

Gość hmhmhmsdsdsd
ale skoro mialas regularna do tej pory @ i tyle czasu sie spoznila,plus ta niechec do papierosow to powiem Ci ze nawet jest duze prawdopodobienstwo ze w jestes w ciazy ...

Gość raeksa
Ale dzięki za te klika słów... zaczytałam się o preejakulacie zdania są podzielone, mam nadzieje że jednak nie ma plemników. I że na razie w ciąży nie jestem. Pozdrawiam, pa

Gość raeksa
Największa akcja właśnie z tymi papierosami...

Gość hmhmhmsdsdsd
no patrz Ty dziecka nie chcesz,a ja co miesiac tyle kasy wydaje zeby je miec bez skutku :)

Gość raeksa
Idę spać, jutro zrobię test a ta ciąża to by teraz na prawdę w porę nie była zaczyna nową pracę w pon, w dodatku za granicą razem z mężem. A jak będzie Dziecko, to będziemy je Kochać :) Pa :*

Gość hmhmhmsdsdsd
dobranoc i powodzenia w nowej pracy ;)

Gość raeksa
chciałam CI jeszcze życzyć jak najszybszego zajścia w ciążę... Uda się musi, to zależy ile się starasz i jak ;) a jak nie to w domach dziecka jest full dzieci... to jest tylko moje skromnie zdanie, i żyje z przekonaniem że jakbym nie mogła mieć to wzięłabym takie dzieciątko. Dobranoc :*

Gość hmhmhmsdsdsd
wierze ze wszystko jest zapisane i dziecko przyjdzie w swoim czasie ,tez mieszkam z mezem za granica i tak naprawde mialam sie starac za dwa lata dopiero,ale z moimi jajnikami lepiej bylo zaczac jak najszybciej ,jak na razie rok czasu i nic :) dziekuje za zyczenia