Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkodamidotegosłów

Rodzice nie powinni sie takim sprawami interesowac! Sprawami swoich dzieci!

Polecane posty

Gość szkodamidotegosłów

Dla rodzicow nie powinno miec to znaczenia ze ich syn jest gejem czy corka lesbijka. Nie powinno ich interesowac czy corka po 18 roku zycia stracila dziewictwo(jej prawo), nie powinno ich interesowac dlaczego ich dzieci po 30tce nie maja dzieci.

Gość szkodamidotegosłów
Nikt! To są intymne sprawy dzieci i jeśli ich dziecko jest homoseksualne to rodzice powinni to zaakceptowac.

Gość szkodamidotegosłów
nie powinno ich tez interesować co będę żreć i co na siebie łoże a w ogolę to powinni w chuj jak kukułka wypierdalać nas ze swojego gniazda - po chuj nam oni

Gość szkodamidotegosłów
fiku miku i co 18latek będzie chlał a ja nie powinnam mu mówić jak żyć? - no litości

"fiku miku i co 18latek będzie chlał a ja nie powinnam mu mówić jak żyć? - no litości " - w tym przypadku wręcz trzeba

Interesować się a ingerować to dwie różne sprawy. Szczerze - nie chciałabym, żeby mój syn był gejem, a córka lesbijką, ja nie jestem z tych super - tolerancyjnych. Aczkolwiek nie odtrąciłabym dziecka z tego powodu.

Mylisz zainteresowanie z akceptacją. dokładnie:) owszem rodzice nie powinni mówić dorosłym dzieciom jak mają żyć ale to normalne, że każdego rodzica będzie interesowało to czy jego dziecko jest szczęśliwe