Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żele intymne

żlele nawilżające a wpływ na płodność

Polecane posty

Gość żele intymne

jest jakaś? Pytam zwłaszcza o negatywną. Mam suchość pochwy od zawsze, tylko przy baaaardzo dużym podnieceniu tego śluzu jest trochę wiecej ale też nie wystarczająco. Stosujemy żel durexa, czy to ma wpływ na na przykład plemniki? Pozytywnie chyba nie wpływa bo najistotniejszy jest szyjkowy 0 którego i tak nie ma :( A stosuje wiesiolek juz 3 cykl i nic nie dał jak na razie.

Gość żele intymne
i czy na kogoś z was też nie działa wiesiołek? Dodam że estrogeny mam w normie :)

A owulację masz potwierdzoną? I czy badasz śluz szyjkowy? ja nigdy nie miałam śluzu typowo płodnego, a w ciążę zaszłam w 3 cyku stosowania wiesiołka. Wtedy się poprawił, ale bez szaleństw. a co do żelu, to nie sądzę. Teoretycznie jak nie ma śluzu płodnego to zapłodnienie będzie utrudnione, ale pamiętaj, że może być jego znikoma ilość. Poczytaj sobie tutaj wypowiedź eksperta: http://forum.28dni.pl/discussion/266/brak-luzu-prosze-o-pomoc/

Gość intimmel
Ja od dłuższego czasu stosuję żel nawilżający i jestem obecnie w ciąży, choć próbowałam uważać, bo mieliśmy zacząć się starać dopiero we wrześniu...;) Więc raczej negatywnie nie wpływa...:) Polecam żel intimel, dostępny w aptekach, jest na bazie wody, bezzapachowy i bezsmakowy, bo te durexa i unimila to chemia, po unimilu truskawkowym miałam jakieś zapalenie nawet, bo jest słodki i rozwój bakterii jest w nim łatwiejszy...

Gość żele intymne
jeśli chodzi o owulacje to jest, co rpawd na mointoringu lekarz jej nie wychwycil ale pecherzyk mial 18 mm a po kilku dniach dostalam rozowych plamien, przestraszylam sie i polecialam do gina i powiedizal ze to plamienie owulACYJNE NAPEWNO. co do badania sluzu szyjkowego to w dwoch pierwszych cyklach brania wiesiolka to robilam niemal codizennie, teraz przyznam ze to troche odpuscilam... i licze ze sie pojawi :(

Gość żele intymne
a wiesiolek wplywa tez na śluz pochwowy?

Gość fdasdfdsf\dsf\fds\
uzywaj pre seed, ten zel imituje kobiecy sluz i nawilza, mi pomogl zaszlam w ciaze w 1 cyklu bo nie mialam sluzu