annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2011 Jak w temacie, jakimi detergentami dostępnymi na rynku UK myjecie ściany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 27, 2011 hmmm ja nie myje scian.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Sierpień 27, 2011 ja też nie a po co myjesz ściany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eee nie myje scian.... Napisano Sierpień 27, 2011 maluje jak jest potrzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 27, 2011 farba sie zetrze od mycia. jedynie w lazience gdzie mam inna farbe myje sciany sama gabka wilgotna przecieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2011 Nie ściera się bo to jest specjalna farba która można myć i myję wodą z płynem do naczyń, mam małe dziecko i odbite brudne paluszki muszą być umyte przecież nie będę malować za każdym razem jak mały coś upaprze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasza23 2 Napisano Sierpień 27, 2011 Annna ja w stanach tez mialam podobna farbe a malowidla Pandy zmywalam tym http://www.epinions.com/content_116915736196 nie uzywalam w UK za naszych czasow ale do teraz moze juz wypuscili ten produkt na rynek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to moze bedzie latwiej Napisano Sierpień 27, 2011 jak bedziesz myla dziecku rece....tez mam male dziecko i nigdy nie ubrudzilo mi scian. je w krzeselku i pozniej ide umyc buzie i raczki i po klopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walsie333 Napisano Sierpień 27, 2011 najlepiej glównem...bo to przeciez darmo masz...zama sobie zrobisz i nie musisz kupowac...ehhhhehehehhehehhehhe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2011 kasza23 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprzatam po domach Napisano Sierpień 27, 2011 a sciany czyszcze gabka i plynem do naczyn lub cifem sciany kolorowe najlepiej delikatnie sprawdzic gdzies w rogu czy ie odbarwia sie a w takiej sytuacji zostaje czysta woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość usa la la Napisano Sierpień 28, 2011 kasza, te same gabki chcialam zaproponowac - sa niesamowite wszystko zmyja. Ja zmywalam nawet pewnego pieknego dnia flamaster czarny z bialej sciany - kreske moj synek sobie narysowal :) poza tym przy kontaktach zawsze sciana jest troche przybrudzona i ta gabka jednym pchnieciem to zetrze :) jesli w UK te gabki nie sa dostepne - to proponuje jakis plyn do mycia podlog w lazienkach, kuchniach - powinien ladnie umyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fujitsu yayaya Napisano Sierpień 28, 2011 nie ma nic lepszego do mycia scian niz mydlo malarksie do scian, jesli masz zmywalne sciany to kup sobie butelke tego specyfiku, po angielsku to jest SUGAR SOAP, dostaniesz w kazdym sklepie z rzeczami budowlanymi, to taki zolty olyn, rorabiasz z woda i myjesz.....az sie sama zdziwisz jaki bedzi eefekt, ja tym oprocz scian wymylam tez wszystkie drzwi w domu, podlogi kafelkowe w kuchni i lazience, wszystkie skirting boards, cudo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2011 Dziękuję bardzo !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach